PAPARACO: Dragana Džajić i Mihajlo Šaulić pobegli u Orašac
Foto: Kurir

Relaksiraju se na bazenu

PAPARACO: Dragana Džajić i Mihajlo Šaulić pobegli u Orašac

Stars -
Ćerka bivšeg predsednika Crvene zvezde i pevačev sin proveli vikend u hotelu Saše Nedeljkovića, sestrića Bogoljuba Karića

Dragana Džajić i Mihajlo Šaulić i dalje su zaljubljeni kao prvog dana, što potvrđuju fotografije koje su nastale proteklog vikenda u Orašcu.

Iako su ćerka bivšeg predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda i pevačev sin u vezi više od godinu dana, njih dvoje se retko kad pojavljuju zajedno, te su svoju vezu od samog početka ljubomorno čuvali od očiju javnosti. Međutim, paparacu Kurira pošlo je za rukom da ljubavni par uslika u nesvakidašnjem izdanju, kada su posetili hotel sa velnes-centrom u Orašcu nadomak Topole. Inače, ovaj luksuzni objekat je u vlasništvu Aleksandra Nedeljkovića, sestrića Bogoljuba Karića i bivšeg dečka Anabele Atijas i Sandre Obradović.Dragana i Mihajlo su iz grada pobegli sami, a spas od paklenih vrućina pronašli su na hotelskom bazenu. Posetioci su imali prilike da prisustvuju ljubavnim igrarijama koje su se odvijale u vodi. Lepa Džajina ćerka i sin nekrunisanog kralja narodne muzike nisu se obazirali na to što su sve oči uprte u njih, te su sve vreme razmenjivali poljupce.

Džajići i Šaulići su decenijama kućni prijatelji. Iako se Dragana oduvek sviđala Mihajlu, ona nije bila spremna da uplovi u vezu s njim, ali se s godinama to promenilo.(N. Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track