ANA MARIJA I VLADA U RIJALITIJU: Pretukao je, a sad je čeka na Farmi!
Foto: Instagram

Ana Marija i Vlada opet zajedno

ANA MARIJA I VLADA U RIJALITIJU: Pretukao je, a sad je čeka na Farmi!

Stars -
Produkcija želi da bivši par, koji je raskinuo u februaru pošto je Stanojević prebio Žujovićevu, suoči na imanju

Ana Marija Žujović i njen bivši verenik Vladimir Stanojević, koji su raskinuli u februaru pošto je voditelj prebio fitnes instruktorku, svoj obračun iz privatnog života preneće i na imanje u Lisoviću. Jer, kako sada stvari stoje, njih dvoje će ući na Farmu.Vlada je ugovor već potpisao, dok produkcija privodi kraju pregovore s njegovom bivšom verenicom, koja se još dvoumi samo iz jednog razloga. Naime, njihovo saslušanje na sudu zakazano je za 1. oktobar, a Ana Marija ne želi da propusti ročište.Idu na ročišteKako saznajemo, čelnici Pinka čine sve da je ubede da uđe u rijaliti, uz obećanje da će dozvoliti da tog dana ode u Palatu pravde. Dozvolu za izlazak daće i Stanojeviću ukoliko to bude bilo potrebno.- Vlada je već bio takmičar u drugoj sezoni „Farme“, tako da je on već iskusan u rijalitiju. Gledaocima će svakako biti zanimljivo da vide njegovo suočavanje sa Ana Marijom pred kamerama - kaže izvor Kurira blizak produkciji.Inače, voditelj je posle prebijanja Ane Marije ostao bez posla na televiziji i sada mu je neophodno da se vrati u velikom stilu.Ćute o FarmiPozvali smo Ana Mariju i Vladu, ali oni nisu hteli da pričaju na ovu temu. Ni na Pinku ne žele da otkrivaju imena učesnika „Farme 6“.Potencijalni takmičari, kao što smo već pisali, jesu Dara Bubamara, Vesna Vukelić Vendi, Anabela Bukva, Tanja Savić, Milan Tarot, a na listi želja produkcije su i Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Igor Kojić, kao i Suzana Mančić i njena ćerka Teodora Kunić.

Leteće perjeLEPOMIR, IVANA I JELENA NA IMANJUKasting za šestu sezone „Farme“ veoma je zanimljiv, a od septembra ćemo videti kako se snalaze u seoskim poslovima policajac i šampion u bodi-bildingu Lepomir Bakić, pevačica Ivana Selakov i plesačica Jelena Krunić. Bakić je ranije u medijima napao Anu Mariju i Vladu Stanojevića, tako da ćemo videti da li će nastaviti da ih proziva i u rijalitiju. Plesačice s puno tetovaža treba da se plaše starlete, koje ona ne može očima da vidi.

Jasmina Medenica dolazi iz AmerikeSTIŽE SEKULINA ŽENA Jasmina Medenica, za kojom je uzdisala cela bivša Jugoslavija zbog uloge u filmu „Sekula i njegove žene“, jedan je od 22 takmičara koji će se na Farmi boriti za pobedu. Pevačica godinama živi u Los Anđelesu, a slavu joj je donela saradnja s Radošem Bajićem. Muzička zvezda s kraja osamdesetih pokušala je pre dve godine da se vrati na scenu, ali su pesmu prošle nezapaženo. Učešće u rijalitiju moglo bi da joj pomogne da njenu muziku zavoli i mlađa publika. Jasmina je navodno bila kratko u vezi s Vladom Cvetkovićem, bivšim Cecinim dečkom.

Potpisao ugovorKRISTIJAN: POMOZITE MI DA POBEDIM PAKOSNE LAJAVCEKristijan Golubović juče je na Fejsbuku potvrdio da ulazi na Farmu.- Danas sam potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, tako da zvanično ulazim na Farmu. Trudiću se da vam sebe dokažem i pokažem na najbolji način, onakvog kakav sam u stvari. Sve moje prijatelje i fanove molim da ne glasaju za mene ukoliko se pokažem kao loš čovek: lenština, nekulturan, aljkav, nemaran, nezanimljiv itd. Ali ukoliko zaslužim svojim ponašanjem, molim vas da vašim glasovima pomognete da pobedim pakosne lajavce kojima predrasude o meni stvaraju potpuno lošu sliku i reč o meni i mojoj ličnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track