DA NIJE MALO PRETERALA Šavija: Napraviću koncert na Marakani!
Foto: Dragan Kadić

Ambiciozna

DA NIJE MALO PRETERALA Šavija: Napraviću koncert na Marakani!

Stars -
Uveliko preslušavam pesme koje su trenutno u ponudi i nadam se da ću u narednih godinu dana izboriti svoje mesto na muzičkoj sceni, rekla je starleta

Bivša ukućanka rijalitija „Parovi“ pevačica Nataša Šavija uveliko radi na novom albumu, a ambicije ove atraktivne brinete su očigledno velike.

Iako je imala avanture sa fudbalerima oba večita rivala, ona prvi koncert planira da napravi na stadionu Crvene zvezde."Sada tražim odgovarajuću pesmu da snimim i volela bih da u skorije vreme nađem nekoliko numera koje mi se dopadaju. Biraću ih studiozno, kako bi bili hitovi i kroz njih pokazala svoje emocije i pevačke sposobnosti. Uveliko preslušavam pesme koje su trenutno u ponudi i nadam se da ću u narednih godinu dana izboriti svoje mesto na muzičkoj sceni. Odmah nakon toga planiram da napravim koncert na „Marakani", ambiciozno najavljuje Šavija, svesna da je jedina žena kojoj je pošlo za rukom da napuni stadion crveno-belih Ceca Ražnatović.Ipak, ako uzmemo u obzir da se Nataša zabavljala sa mnogim fudbalerima, samo da oni pozovu svoje navijače njena misija će biti uspešna. Na pitanje da li je svesna da je „Marakana“ krupan zalogaj, Šavija kaže:"Mene sitni zalogaji ne zanimaju, umem da žvaćem samo krupne", uz osmeh kaže pevačica koju su svi zapamtili po izjavi da će oralno zadovoljiti sve „orliće“ ukoliko osvoje zlato. Bez obzira na to što ona ističe da je ta njena izjava pogrešno shvaćena, njena ljubav prema muzici i fudbalerima mogla bi da se spoji koncertom na stadionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track