HOT PAPARACO Ana uvalila dete mužu da osunča guzu
Foto: Dami Dervisagic

Zvezde Granda na moru

HOT PAPARACO Ana uvalila dete mužu da osunča guzu

Stars -
Otkako je Darko Lazić na moru preuzeo brigu o ćerkici Loreni, Sevićeva popodneva koristi da se na plaži relaksira kako njoj odgovara
1 / 4 Foto: Dami Dervisagic

Zvezda „Granda“ već dve nedelje boravi u Petrovcu. S obzirom na to da joj se nedavno pridružio i suprug Darko Lazić, pevačica u popodnevnim satima njemu prepušta dete na čuvanje kako bi se ona malo osamila. Uz hladne koktele kojima se osvežava na plus 40, ona i u plićaku traži spas od vreline. I za to joj ne treba društvo. Paparaco Kurir Starsa nedavno je ulovio pevačicu na plaži ispred hotela u kom je odsela kako se relaksira na svoj način. Najpre se zaštitila mackajući po telu kremu za sunčanje, a potom se izležavala na ležaljci hvatajući sunčeve zrake u nameri da što pre pocrni. S vremena na vreme bi se rashladila kvaseći se u moru.

Voli Sevićeva da se osami pored vode, pusti svoje misli da plove, pa i ne primećuje znatiželjne poglede. Njeno zgodno telo ne može da ostane neprimećeno, pa je muškarci vrebaju iz prikrajka i uz uzdahe komentarišu seksi mamu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track