(FOTO I VIDEO) LEPA SLIKA FARME 6 LIPICANERI ZASENILI STARLETE: Konji lepši i od gorske vile!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ukrali joj trenutak slave

(FOTO I VIDEO) LEPA SLIKA FARME 6 LIPICANERI ZASENILI STARLETE: Konji lepši i od gorske vile!

Stars -
Farmere su svečano prevozile dve kočije sa po dva bela lipicanera koja su ostavljali bez daha svojom gracioznošću i lepotom

Šesta sezona rijaliti šoua Farma startovala je u četvrtak, a 25 učesnika iz studija Šimanovci put imanju prvo su krenuli kočijama koje su vukli prelepi lipicaneri koje su zasenili starlete, pa iako su sebe neke nazvale gorskim vilama.

Farmere su svečano prevozile dve kočije sa po dva bela lipicanera koja su ostavljali bez daha svojom gracioznošću i lepotom.

Vlasnik kočija i konja je privatna argela "Đurđević" iz Pećinaca koja iz ljubavi uzgaja lipicanere i sami se brinu o njima. Za kočijama su bili Marko Đurđević, sin vlasnika argele, i njihov prijatelj Miloš Plavšić.

"Nisam imao tremu dok sam vozio zvezde. Odradio sam rutinski svoj posao. Inače, sve zvezde su se tokom vožnje, koja je trajala minut, minut i po, ponašale super. Budući da je reč o velikim zvezdama, bili su odlični, nisu se plašili, niti su vrištali. Niko nije skakao ili nešto slično, što bi uplašilo životinje", rekao je Marko, koji često ide na takmičenja po celoj Srbiji, gde pokazuje svoju sposobnost u upravljanju kočijama. Nedavno su ova dva kočijaša osvojili prva dva mesta u Dobanovcima.

Iako je Stanija za sebe rekla da je najlepša i da je gorska vila, lipicaneri su joj ukrali veče.

http://www.youtube.com/watch?v=x2B8lxMe9P8

(D. V)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja