PAROVI SPREMAJU PRAVI BUM: Strogo se čuvaju imena učesnika još nekoliko sati!
Foto: Printsrkin

Iznenađenje

PAROVI SPREMAJU PRAVI BUM: Strogo se čuvaju imena učesnika još nekoliko sati!

Stars -
Istina je da je potpuna navala mnogih ličnosti za ulazak u naš rijaliti, ali tek večeras ćemo videti uživo, u direktnom programu ko zaista postaje takmičar. kažu u produkciji

Produkcija Hepi televizije odlučna je da večerašnji početak rijalitija "Parovi" bude bas spektakularan. Potpuno je neizvesno ko će od onih sa čijim se imenima kalkulisalo ovih dana u javnosti večeras stvarno da uđe u luksuz i glamur i bori se za prestižnu nagradu do 100.000 evra.

"Istina je da je potpuna navala mnogih ličnosti za ulazak u naš rijaliti, ali tek večeras ćemo videti uživo, u direktnom programu ko zaista postaje takmičar", kažu u produkciji Hepi televizije.

Na stotine poznatih ličnosti, bukvalno je na stend baju, spremno da na poziv produkcije Hepi televizije uđe u vilu. A Hepi televizija, svesna da je ovo program koji je razbio sve stereotipe i da učesnicima donosi ogromnu popularnost, pažljivo i do poslednjeg trenutka bira profile onih koje ćemo videti večeras na malom ekranu.

"Biće iznenađenja, jer je spisak sa imenima i dalje tajna", ističu u produkciji Hepi televizije.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Mada se pojedina imena, poput Zorice Brunclik pominju kao učesnici konkurentskih rijaliti programa, gledaoci ne treba da se iznenade ako ovu zvezdu vide večeras u "Parovima".

Produkcija Hepi televizije i dalje ne potvrđuje da li su imena onih koji su se pominjali u medijima sigurna za ulazak, pa je pretpostavka da su mnogi sebi pravili marketing pričama da ulaze u popularni i najgledaniji rijaliti do sada, na našim prostorima.

Prema našim informacijama, gotovo svi učesnici bivsih "Parova" izneli su želju da budu deo i zabavno humoristickog programa u četvrtoj sezoni ali se produkcija Hepi televizije odlučila na potpuno nesvakidašnji korak - ući će mnogi koje nikad nismo videli u rijalitiju i razbiti predrasude o tipovima ličnosti koji inače ulaze u rijalitije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track