JASMINA MEDENICA: Cecin Cvele je bomba u krevetu!
Foto: Aleksandar Jovanović

MEDENICA BILA S CECINIM BIVŠIM

JASMINA MEDENICA: Cecin Cvele je bomba u krevetu!

Stars -
Bivši dečko Cece Ražnatović Jasminu je zvanično upoznao u kafani, odmah završio kod nje u stanu, ali se posle burne noći nisu videli sve do njenog ulaska u rijaliti

Učesnica „Farme“ Jasmina Medenica bila je u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, bivšim dečkom folk zvezde Svetlane Ražnatović. Prema saznanjima Kurir Starsa, maneken je Jasmini prvo slao poruke na Fejsbuku, a posle prepiske koja je trajala nekoliko dana videli su se u jednoj beogradskoj kafani u maju, kada su i započeli vezu.- Jasmina je došla na otvaranje splava kafane, a isto to veče među zvanicama je bio i Cvele, koji nije skidao pogled s nje. Na kraju večeri joj je prišao, nisu mnogo pričali već su odmah počeli da se ljube. Brzo su napustili lokal i otišli u njen stan, gde su zajedno dočekali zoru. Međutim, nakon te zajedničke noći nisu ostali u kontaktu jer se Jasmina vratila u Ameriku. Ipak, poziv za učešće u „Farmi“ sve je promenio, pa su opet počeli da se viđaju kada je Medenica došla u Beograd zbog rijalitija „Farma“. Malo ko zna za njih dvoje, pošto su se dogovorili da o tome nikom ne pričaju - priča izvor blizak paru.

Bili su dobar par... Vladimir Cvetković i Ceca Ražnatović
Bili su dobar par... Vladimir Cvetković i Ceca Ražnatović

Jasmina je samo za Kurir Stars potvrdila ove informacije i otkrila zanimljiv detalj o novosadskom manekenu.- Jao, ko vam je otkrio to za nas? Jeste, tačno je, ali bili smo nešto kratko zajedno, sada smo prijatelji. Mogu vam reći da je Cvele najbolji u krevetu, ima baš odgovarajući za mene - kroz smeh je poručila Medenica pred sam odlazak u karantin.Za razliku od glumice, maneken nije želeo da otkriva detalje.- Sve su to budalaštine. Ne pratim „Farmu“, nemam vremena ni za šta. Treniram, putujem, uživam u životu - kratak je bio Vlada Cvetković.Jasmina Medenica je najpoznatija po ulogama u filmovima „Sekula i njegove žene“ i „Sekula se opet ženi“. Nije se udavala i nema dece. Vladimir Cvetković je maneken, najpoznatiji po vezi sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović. Nije se ženio i nema dece.(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track