NAJVEĆE FACE U VELIKOM BRATU: Romi iz Srbije zaludeli Hrvate!

Zbog porodice Vasić gore društvene mreže

NAJVEĆE FACE U VELIKOM BRATU: Romi iz Srbije zaludeli Hrvate!

Stars -
Rada i Radivoje sa blizancima Gibom i Mikom, koji su glavna atrakcija u VB, postali hit i na internetu

Bračni par Rada (50) i Radivoje Vasić (55) iz Male Plane kod Prokuplja sa sinovima Dragutinom Gibom (23) i Miroslavom Mikom (23) preko noći su postali najveće zvezde „Velikog brata“.Neobična romska porodica osvojila je simpatije gledalaca duhovitošću i neposrednošću, a posebno o njima pohvalno pišu hrvatski mediji, koji su tek sada otkrili TV lica kod nas proslavljena još tokom televizijskih formata „Menjam ženu“ i „Moja kuhinja, moja pravila“.Međutim, uprkos tome, i publika u Srbiji se njima i njihovim biserima, koji su preplavili internet, opet iznova obradovala.Radivoj je harmonikaš, koji živi i radi u Nemačkoj i svira sa svojim bendom Crni gavrani čak i na svinger zabavama.- Svingerima sviram valcer kako bi se upoznali i zbližili - rekao je Radivoj, koji se, kaže, najviše boji svoje žene, domaćice Rade, koja je radila u policiji kao čistačica, ali je pokušala da ukrade pištolj, pa je dobila otkaz.Kada je rodila blizance, Radivoj je supruzi poklonio dva zlatna zuba. Rada je planirala da, ako dobije devojčice, ostavi ih u porodilištu, a obradovala se kad je saznala da će imati sinove.- Jesu beli? Beli. Jesu lepi? Lepi. Uzimam! - kazala je Rada, prepričavajući doživljaje nakon porođaja.- Kada mi je rodila dva bliznaka, darovao sam je sa ova dva zlatna zuba, sa kojima će i da umre - kaže tata Radivoje.Blizanci Dragutin Giba (23) i Miroslav Mika (23) su frizeri, specijalizovani za kič frizure. Otac i majka više vole mlađu decu od starije braće i sestra.- Bliznaki se razlikuju od naše ostale dece. Rođeni u Nemačku, pa su zato kulturni - naveo je Rade.

Radetova tajnaSVIĐA MI SE SNEŽANA ĐURIŠIĆRadivoje Vasić, iako je oženjen, potajno je zaljubljen u pevačicu.- Spreman za avanturu, još ako se radi o ženi bujnih oblina, poput Snežane Ðurišić, teško ću se suzdržati - otkriva Rade.

Blizanci imaju idolaMIKA I GIBA LUDI ZA MILANOM STANKOVIĆEMBlizanci Mika i Giba planiraju da otvore frizerski salon ako pobede. Oni kao svog idola navode pevača Milana Stankovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track