PINKOVA ZVEZDICA MARKO BOŠNJAK: Zbog Marije Serdar sam se prijavio u šou!
Foto: Ps

Rasplakao region

PINKOVA ZVEZDICA MARKO BOŠNJAK: Zbog Marije Serdar sam se prijavio u šou!

Stars -
S neke druge planete Marko Bošnjak iz Prozora ostavio bez daha i žiri i publiku na početku druge sezone „Pinkovih zvezdica“

Marko Bošnjak, koji dolazi iz Prozora (BiH), svojim glasom i interpretacijom hita Dženifer Hadson „Samo jednu noć“ rasplakao je žiri i publiku na otvaranju nove sezone „Pinkovih zvezdica“.Jedanaestogodišnji dečak je na kraju izvođenja i sam briznuo au plač i čvrsto zagrlio voditeljku Marijanu Mićić.- Kada sam video suze u očima članova žirija i publike u studiju, nisam mogao zaustaviti ni svoje. Same su potekle. Nadam se da razumete moje emocije - kaže Marko, koji je sa četiri godine počeo da peva u crkvenom horu, a već sa pet je pobedio na festivalu. U „Pinkove zvezdice“ odlučio je da se prijavi jer je pratio prethodni serijal takmičenja.- Gledao sam prvu sezonu i nekako sam osećao da je to pravo takmičenje za mene. Kada sam video najave za audicije, rekao sam mami da me prijavi i tako je sve započelo. Najviše mi se dopala Marija Serdar. Čim sam video njen prvi nastup, nadao sam se da će pobediti - otkriva učenik šestog razreda osnovne škole „Marko Marulić“.Bošnjak nam kaže da se najviše plašio Goce i Harija.- Prema svim članovi žirija imam izuzetno poštovanje. Čini mi se da je Goca najstroži član žirija, a najviše se pribojavam Harijevih kritika - iskren je Marko.

Dobila naslednika... Pobednica prve sezone Marija Serdar
Dobila naslednika... Pobednica prve sezone Marija Serdar

Na kraju razgovora čudo od deteta iz Hercegovine otkriva da bi jednog dana želeo da se bavi pevanjem.- Voleo bih da imam karijeru kao Džejms Artur, a jednog dana bih snimio duet sa Džesi Džej - zaključuje Marko.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track