OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Slađe se odrekli zbog Šešelja, a evo šta je ona rekla
Foto: PR

Preletačica

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Slađe se odrekli zbog Šešelja, a evo šta je ona rekla

Stars -
Ako je istina ono da su se moji mene odrekli zbog toga što sam se rukovala sa Šešeljom, onda, i nemam više sa njima šta da pričam, rekla je Slađa

Plavokosa Hrvatica ne preza da pred kamerama Hepi televizije iznese svoje mišlje, priznala je da se ne bi dvoumila da se učlani u Radikalnu stranku, ako su je njeni politički istomišljenici izdali.

"Ako je istina ono da su se moji mene odrekli zbog toga što sam se rukovala sa Šešeljom, onda, i nemam više sa njima šta da pričam. Ja sam njih doživela i zato sam ih podržala. Bili su iskreni i dobri. Znači, nisu ni levi ni desni, nisu potkupljivi... To sam sve videla u Šešelju isto. Znači da je čovek za sebe i da se bori za svoj narod i naravno sutra bih prešla kod njega u stranku. Znači meni je bitno samo da si čovek i da se boriš za mali narod, a ne za svoj džep, kao većina njih.", rekla je Slađana Petrušić.

Čitava pometnja je nastala kad se u emisiji „Ćirilica“, na Hepi televiziji, u kojoj je gostovao Vojislav Šešelj,Slađa rukovala sa liderom radikala.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Ako oni nisu shvatili ovo moje rukovanje i ukoliko su stvarno zbog toga rekli kao- nemamo mi ništa sa njom, a znaju kakav je dogovo bio i znaju za 1.10. šta smo planirali, kud je trebalo ići, onda šta više da pričam. Ako im smeta to rukovanje, onda su isti kao levi i desni naši.

A Šešelj?

"Ma sad bih odmah prešla. Samo ako je istina da su ovi moji ono napisali. Opet, nekako verujem da nisu. Mislim da novinari svašta pišu! A možda su to oni napisali zato što su napadnuti, kao da se odbrane, pa žele, ne znam šta... Ali opet, ne možeš se boriti za stranku i pokopavati nekog drugog i tako napisati. Ono veče sam sedela i slušala Šešelja. Slušaš čoveka i ono je meni stvarno bio doživljaj. Od svoje 18 godine družim sa političarima, većina sad tamo sabornih zastupnika su moji prijatelji. Moram priznat da je Šešelj od svih i naših i čovek, koji ima u malom prstu sve. Čovek koga sam tako doživela i stojim iza toga. Slušam ljude, oni mi ili sednu ili ne. On je čovek koji će se stvarno boriti za ovaj narod. Ponaša se, svaka čast", zaključila je Slađa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track