JASMINA MEDENICA ODLEPILA: Mnogo sam se zaljubila u Kristijana!

Ljubav na Farmi

JASMINA MEDENICA ODLEPILA: Mnogo sam se zaljubila u Kristijana!

Stars -
Taj osećaj da nekome možete da se obratite u svakome trenutku je neverovatan. On je džentlmen pravi i zato sam se zaljubila, rekla je Medenica

Jasmina Medenica je pričala sa Ognjenom na Farmi i rekla da se zaista zaljubila u Kristijana Golubovića.

"Ja sam mislila da ovde postoje samo Farmeri. Moje emocije su samo ovde. Kristijan je izuzetan čovek. Ja ga znam kao farmera. Taj osećaj da nekome možete da se obratite u svakome trenutku je neverovatan. On je džentlmen pravi i zato sam se zaljubila. Ovo je život na Farmi", kaže Medenica.

Ona misli da on gaji neku ljubav prema njoj. "On je svestan svega. Čovek takve inteligencije sigurno oseća ono što ja osećam prema njemu. Ja sam jedna posebna žena i nemam konkurenciju koja odgovara takvoj vrsti muškarca. Senzualana, nežna...", objasnila je.

Jasmina je rekla da se veoma razočarala u Lepomira jer je on zbog nje ušao na Farmu. "On je bio moj trener i on je izrazio želju da i on uđe na Farmu. Mi smo sa Kosova. Kosovari se nakako drugačije ponašaju jedno prema drugima. Ne verujem da bi on pričao da smo bili zajedno, nije sposoban za to", rekla je Medenica.

Danas je razmišljala samo o svojoj mami. Da ju je ona učila da sve stojički podnese i da izdrži napade. "Ne mislim da su Farmeri govorili šta misle danas, već da su bili pod Majinim uticajem. Nije lako zameriti se Maji. Ona je specifična osoba", kaže.

Jasmina liže Kristijana, foto printskrin
Jasmina liže Kristijana, foto printskrin

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track