JASMINA MEDENICA MAZOHISTA: Kad bi te Kristijan tukao, ti bi uživala!
Foto: Printskrin

Treba joj alfa mužjak

JASMINA MEDENICA MAZOHISTA: Kad bi te Kristijan tukao, ti bi uživala!

Stars -
Rekla je da bi mu prala noge, ona je mazohista, traži čoveka koji bi je tukao i ona bi uživala u tome

Na Farmi tokom sastanka ukućani su napali Jasminu Medenicu zbog toga što uporno pokušava da osvoji Kristijana i uputili joj salvu uvreda."On ti je na kulturan način rekao da ga se skloniš, a ti uporna, uporna i uporna. Ponižavaš se kao žena, a kad ga hraniš pekmezom, on promaši ekser i udari prst. Za tebe je to zajebancija, a vrlo je ozbiljna stvar, njega gleda žena napolju, sa kojom ima dete. Ti si rešila da se uhvatiš za veličinu kao što je Kristijan, što se nisi uhvatila za Radašina. Udavi, ženo, čoveka, jesi li svesna toga", rekla je Zorica, a onda se nadovezao Milić Vukašinović."Ona traži alfa mužjaka, njega je našla u Kristijanu. Rekla je da bi mu prala noge, ona je mazohista, traži čoveka koji bi je tukao i ona bi uživala u tome. Zbog žena kao što je ona postoji nasilje nad ženama u Srbiji. Šta tražiš ti u krilu oženjenog čoveka", pitao je Milić Jasminu, koja je sve vreme samo ćutala. Međutim, onda se naoštrila Maja Nikolić i nazvala je psihopatološkim slučajem, piše Alo.

"Ona je ušla u ovaj rijaliti jer bi volela da se uda. Ona jeste bezopasna u toj svojoj psihopatologiji, ali samo zato što smo u zatvorenom prostoru. Ko zna koliko bi bila opasna da su njih dvoje stalno zajedno napolju, ona je opsednuta njime. Trebaju joj neki lekovi", rekla je Maja."Stvarno ne razumem da neko nakon toliko odbijanja nastavlja da uhodi čoveka. Kad mu već crpiš energiju, onda imaj bar poštovanja prema njegovoj ženi i detetu, ako ti je bar to sveto", zaključila je Jelena.

Jasmina joj je odgovorila: "Meni će njegova supruga da kaže: „Hvala što si vodila računa o Kristijanu", ubeđena je Medenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track