(FOTO) ŠTA ĆE REĆI VENDI: Hrvatica mešala guzom u Ekremovom krilu! Evo kako je reagovao...
Foto: Parovi Hepi TV

PAROVI U AKCIJI

(FOTO) ŠTA ĆE REĆI VENDI: Hrvatica mešala guzom u Ekremovom krilu! Evo kako je reagovao...

Stars -
Učesnicu Parova je ponela pesma kada je pomahnitalo mešala guzom, čime je uzbudila Jevrića
Foto Parovi Hepi TV
Foto Parovi Hepi TV

Hrvatica Slađana Petrušić je više puta pokazala da je puna iznenađenja. Na nju ne deluju kritike njenih zemljaka, dopada joj se lider radikala, a sad je pokazala i da je živa vatra. Tako, dok je išla muzika iz zvučnika, s pesmom "Uno momento" Severine Vučković, plavokosa Hrvatica je skočila Ekremu Jevriću u krilo i počela da meša guzom.

Ekrem je skakutao na fotelji i grlio Slađu, a ona je đuskala, podizala se i spuštala u njegovom krilu, čime je pokazala neverovatana talenat za igru, ali i uzbuđenje muškaraca. Gotovo svi učesnici rijalitija "Parovi", koji su bili u dnevnoj sobi zurili su u njenu zadnjicu, koja je talasala u krilu internet zvezde iz Njujorka, a on se pomerao, migoljio, izazivajući smeh kod prisutnih.

"Je li bolja od Vendija? ", pitao je Miki, koji je da bi odoleo Slađaninom vatrenom plesu stavio tamne naočare. Onda je ona krenula na Đuričića, ali on nije želeo da se igra sa njom. Srećom, tu se našao Era Ojdanić, kog je Petrušićeva uzjahala, dok ju je nosio kroz vilu. Nevolja je bilo, kad je trebalo da ustane, jer je bio potpuno ukočen. Saška Karan je jedva uspela da ga odvede do fotelje.

Podsetimo, Slađana se proslavila svojim vulgarnim hitom "Uđi mi duboko", gde je igrala jednako provokativno kao što to čini u "Parovima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track