Stojković ostao dužan 47.000 dinara!

Postao zaboravan

Stojković ostao dužan 47.000 dinara!

Stars -
Vladimir Stojković prošle nedelje napustio klub „Teatro“ ne plativši konobaru račun, uz obećanje da će se vratiti čim odveze ženu

Zaboravio novčanik.Vladimir Stojković je prošle nedelje sa društvom izašao u beogradski klub „Teatro“. Lepo se proveo, popilo se, i... Na kraju, golman Partizana nije platio ceh od 47.000 dinara!Stojke je došao sa dvojicom momaka, od kojih je jedan vođa navijača crno-belih, a nešto kasnije su im se u separeu pridružile i drugarice. Vladimir je celo veče igrao i nije obraćao pažnju na devojke, ali se njegovoj ženi Bojani, koja je u klub stigla oko pola tri ujutru, ni takvo njegovo ponašanje nije svidelo.- Bojani nije bilo drago zbog ženskog društva u kojem je te večeri bio njen muž. Naručila je šest tekila, koje nije popila, već ih je prosipala iza separea. Onda su se posvađali, a Vlada je konobaru rekao da se vraća čim odveze ženu i da će platiti račun. Ali, nije se vratio. On je stvarno dobar gost, i ako ostane dužan, plati posle nekoliko dana i ostavi baš dobar bakšiš... Sad je mnogo love dao za stan na Dedinju, pa i tih 400 evra izgleda da mu predstavljaju problem - kaže za Kurir izvor odlično upućen u sve što se te večeri izdešavalo.Međutim, Stojković negira celu priču.- Ma, dajte, bre, da l’ ste normalni? Odakle vam to? Gluposti. Ćao - kratko je rekao Vladimir.Ne sumnjamo da će i ovoga puta regulisati dug u „Teatru“, kao što je to činio mnogo puta dosad.

Bojana je naručila šest tekila i sve ih prosula iza separea

Žal za ZvezdomStojković je u „Teatru“ pevao naglas svaku pesmu koju je izvodio Ćemo s Milicom Majstorović i Ljupkom Stević. U jednom trenutku, Ćemo je zapevao čuveni hit „Đurđevdan“, uz koji je i Stojke podigao ruke.Poznato je da je pomenuta pesma omiljena kod navijača Crvene zvezde, bivšeg kluba Vladimira Stojkovića, koji je napustio 2010.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track