UKUĆANI NE MOGU DA TRPE ZMAJA: Smrdi ti iz usta na d.pe!
Foto: Printscreen Parovi

Previše se oseća

UKUĆANI NE MOGU DA TRPE ZMAJA: Smrdi ti iz usta na d.pe!

Stars -
Higijena u rijaliti programima nije na zavidnom nivou, a pojedinci uporno izbegavaju da stanu pod tuš

Učesnici "Parova" su napali Zmaja od Šipova kako strašno smrdi. Oni tvrde da se Zmaj danima nije kupao, te su krenuli da ga prozivaju. Saške Karan ga je među šprvima napala, a on se branio govoreći joj kako se ulizuje Nenadu Marinkoviću Gastozu.

"Idi okupaj se, smrdiš na go.na. Šta tebi smeta što gotivim Gastoza? Normalno da ga volim, on je pametan dečko koji vredi, a tebi bi bilo bolje da se opereš za promenu", rekla je pevačica, a onda se ubacio Gastoz koji je počeo da peva pesmu upućenu Zmaju i njegovoj higijeni. On je uzeo dva šampona koja je ukrstio u obliku krsta i uperio ih u Zmaja.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

Gastoz je glumio popa koji osveštava Zmaja i tera ga da se okupa. U toku njihovoe prepirke uključili su se gledaoci, među kojima je bila jedna devojčica, koja je podržala Gastoza. Nju je Zmaj počeo da vređa, zbog čega je skočila Jovana Tomić Matora.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

"Sram te bilo vređaš dete. Beži bre tamo, je.em ti mater, smrdi ti iz usta na du.e! Kako te nije sramota!", vikala je Matora. Svi su se složiili da je Zmaju neophodno kupanje, kao i da je Ekrem Jevrić veći gospodin od njega.

Njegov smrad očigledno nije smetao Vesni Rivas, koja ga je spopala i ljubila, a dala mu je dozvolu i da spava pored njega.

Pogledajte kako su se njih dvoje ljubili:

(A.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track