VESNA RIVAS UMALO POLITIČARKA: Šešelj je moje mesto u Skupštini dao Lidiji!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović

A mogla je da sedi s Vjericom i Gordanom

VESNA RIVAS UMALO POLITIČARKA: Šešelj je moje mesto u Skupštini dao Lidiji!

Stars -
Učesnica „Parova“ otkriva zbog čega nije želela da postane poslanik, 2008. godine pa je umesto nje uskočila Vukićevićeva

Vesna Rivas je 2008. godine odbila predlog predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da bude poslanik u Skupštini. Pošto je ona Voji rekla „ne“, na njeno mesto je uletela poznata glumica Lidija Vukićević.Pevačica, koja se trenutno nalazi u rijalitiju „Parovi“, otkriva da je politika nikad nije zanimala, a da je postala član jedne partije samo zbog svog oca, koji je bio deo radikala od osnivanja stranke.- Dok je Vojislav Šešelj bio u Hagu, njegovi saradnici su mi ponudili da uđem u parlament. Oni su me tražili pošto dobro znaju ko sam i koliko volim Srbiju. Nisam pristala jer me to nikad nije zanimalo, pa je moje mesto zauzela Lidija Vukićević. Ona je sedela u stolici koja je bila nuđena meni. Posle toga sam se iščlanila iz radikala. Mene politika ne interesuje - otkriva Vesna, koja je i dalje simpatizer Srpske radikalne stranke.Ona i dalje u svom domu drži bistu Vojislava Šešelja:- Šešeljevu bistu držim u kući jer je mnogo pomogao izbeglicama koje su došle u Srbiju.Inače, već izvesno vreme se može čuti da su radikali pomogli Rivasovoj da za 2.000 evra kupi zemljište na Altini, koje je ona kasnije prodala za deset puta veću sumu. Pevačica, koja poslednjih godina radi kao voditeljka i vidovnjak, demantuje te tvrdnje.- Voja Šešelj mi ništa nije poklonio. Zapravo, od njega sam dobila samo jednu orhideju na promociji mog šestog albuma. Nikad nije ni urgirao za mene. Nisam uzela čak ni dnevnice za učešće na nekom njegovom mitingu - završava Rivasova.

Haos Jelena optužila pevačicu SAŠKA VARA MUŽA S KUMOMJelena Golubović optužila je Sašku Karan da vara muža Aleksandra Gazivodu sa njihovim kumom.- Pozdravi kuma Mileta s kojim se vučeš - ironično se Golubovićeva obratila ljutoj protivnici, na šta joj je ona odgovorila da ne zna o kome je reč.- Nemam kuma koji se tako zove. Nemoj da lažeš - kazala je Saška.- Znam da se ona vuče sa svojim kumom Miletom - naglasila je Jelena.Saškin suprug bio je u šoku zbog Golubovićkinih reči, pa je u razgovoru sa nama na sve načine pokušavao da opravda ženu.- Mi nemamo kuma Mileta. Od Jeleninih laži ne može da se živi. Saška vodi buran život jer voli da se tuče, ali nije loša osoba - rekao je Aleksandar.(M. D.)

I ona se skinulaMATORA ŠETALA U BRUSHALTERUJovana Tomić Matora konačno se odvažila i skinula majicu. Ona se u kupatilu prošetala u crnom brushalteru i pokazala da joj priroda i nije baš bila naklonjena. Ona sigurno ne bi pokazivala grudi, ali je zbacila gornji deo odeće kako bi pokazala da ima velike mišiće.

Ljubav cvetaZMAJ NE DA VESNI DA DIŠELjubav između Zmaja od Šipova i Vesne Rivas svakim danom je sve veća. Oni se skoro ne razdvajaju i već imaju dnevne rituale, pa Rivaska Zmaju obavezno ujutru gleda u šolju, a onda se do uveče zajedno drže i brane od ukućana. Vesna je već prvog dana pala na Zmaja, pa je izjavila da joj se na njemu najviše sviđaju brkovi.- Ima on te brčiće koji žare - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track