BRENDON NAPAO NEMANJU: Neću da ti se čepim, boli me d.pe za tebe!
Foto: Printscreen Parovi

Misli da je bolji od svih

BRENDON NAPAO NEMANJU: Neću da ti se čepim, boli me d.pe za tebe!

Stars -
Ovom učesniku Parova se retko ko dopada od ukućana, a na njegovoj listi se sada našo i pevač

Branisalv Radonjić Brendon smatra da je bolji od svih učesnika rijalitija, te tako Nemanji Nikoliću ne dozvoljava da stoji pored njega. Njega posebno nervira što Nemanja glumi diktatora i ne može da gleda više kako mu se svi ulizuju. Brendon se hvalio kako radi na bordu, od čega dobro zarađuje, u šta Nemanja ne veruje.

"Šta si ti kao neki lider? Svi ti se čepe, šta si bre umislio? Ja nemam komplekse, ne pada mi na pamet da ti se uvlačim u d.pe! Mogu da budem i porno glumac ako hoću. Briga me za tebe. Nemaš prava da stojiš pored mene! Ma duvajte ga svi", vikao je Brendom u naletu besa, posle čega je izašao u dvorište sa Nemanjom gde su nastavili razgovor.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Ne verujem ti da si od rada na brodu kupio stan! Ja imam ortake koji rade na brodu i znam da je to čista fizikalija. Niko od njih nije toliko zaradio! Ništa ti ne verujem, ni da si fitnes trener. Poštujem te, ali mislim da ne pričas istinu. Ja neću da se svađam sa tobom, ali kažem ti što se ti budeš duže svađao sa mnom, ja ću ostati u rijalitju", pričao je Nemanja, na šta mu je Brendon odgovorio da ne moraa da mu veruje, ali ne treba ni okolo svima da nameće svoje mišljenje.

(A. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track