EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sonja se vratila Lukasu posle mesec dana!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Palo pomirenje između supružnika

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sonja se vratila Lukasu posle mesec dana!

Stars -
Acina žena je s njihovom ćerkom Viktorijom u petak došla u Beograd posle četiri nedelje boravka u Nemačkoj, gde je otišla nakon što su odlučili da se razvedu
1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prevazišli su bračnu krizu i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.U prilog ovim tvrdnjama svedoče i ekskluzivne fotografije koje je Kurirov paparaco juče uslikao na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, gde je pevač dočekao suprugu i njihovu trogodišnju ćerku Viktoriju.

EmotivnoNaime, Sonja se vratila u Beograd posle četiri nedelje koje je provela u Nemačkoj, gde je otišla nakon što je pevač podneo zahtev za razvod braka.Osmeh koji folker nije skidao s lica kad je ugledao ženu i naslednicu, odavao je sreću što je uspeo da očuva brak i što će njegova porodica ponovo biti na okupu. Lukas se prvo pozdravio sa Sonjom, a onda je u naručje uzeo malu Viktoriju. Koliko mu je mezimica nedostajala bilo je jasno kad je počeo da je grli i ljubi. Emotivni susret ćerke i oca za trenutak su prekinuli Lukasovi fanovi, koji su prilazili da se slikaju s njim. Dok se on fotografisao s obožavateljima, Sonja je sela na prednje sedište Lukasovog džipa spremna da se vrati kući.

Bežala od fotografa... Sonja ulazi u Acin džip -  Dirljiv susret... Lukas sa ćerkom Viktorijom
Bežala od fotografa... Sonja ulazi u Acin džip - Dirljiv susret... Lukas sa ćerkom Viktorijom

Čvrst zagrljajIako nisu razmenjivali nežnosti na javnom mestu, pogledi i osmesi koje su uputili jedno drugom bili su jasan pokazatelj da ljubav među njima nije nestala. Potvrdu snažnih emocija Lukas je iskazao Sonji po ulasku u auto, kada ju je čvrsto zagrlio.

Odvezli se kući... Aca i Sonja
Odvezli se kući... Aca i Sonja

Podsećanja radi, pre četiri nedelje Kurir je ekskluzivno objavio informaciju da je Aca Lukas predao papire za razvod od Sonje Vuksanović, što je folker i potvrdio. Zbog ove afere kreatorka se sa ćerkom spakovala i otputovala u Diseldorf kod roditelja, gde je do juče boravila. Tek kada su oboje ohladili glave, Aca je posetio suprugu i ćerku u Nemačkoj, gde su razgovarali i odlučili da svom braku daju još jednu šansu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track