KRISTIJANOVA ŽENA RAZOČARANA: Razvešću se, prevaru mu nikad neću oprostiti!

Ivana Veljković besna

KRISTIJANOVA ŽENA RAZOČARANA: Razvešću se, prevaru mu nikad neću oprostiti!

Stars -
Možda se napalio. Ne znam, moraće da objasni. Sam je dao povod svim tim ženama koje obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena, rekla je Ivana

Kristijanova supruga Ivana Veljković nije dobro podnela dešavanja na "Farmi".

- Od te večeri sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? Prevaru mu nikad neću oprostiti. Volim ga do bola, ali ako me prevari, razvešću se. Ne bih ostala u braku samo zbog deteta, za moju ćerku živim, ali nikada ne bih trpela da me neko gazi i vara.
Hoću da čujem objašnjenje od njega, možda su mu sipali rakiju, možda se napio, možda neće opet napraviti ovakvu grešku - rekla je Ivana, koja je otkrila da je gledala sve što se dešavalo i da joj je došlo da zaplače, ali da to nije učinila jer je u naručju držala ćerku Veru.
- Nisam ovo zaslužila, ja sam majka njegove ćerke. Čekala sam da izađe iz zatvora i opet ću ga čekati. Da li bi ga neka od tih devojaka toliko čekala. Nijedna. Jako ga volim i zato mi je teško. Ne poznajem ga takvog, mislila sam da se iživeo, da je to sve iza njega.
Ako me voli, što se nije sklonio od te Jelene nego je dozvolio da mu igra u krilu i da naskače na njega. Možda se napalio. Ne znam, moraće da objasni. Sam je dao povod svim tim ženama koje obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena - zaključila je Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja