(VIDEO) VOLE ŽESTOKE MOMKE: Vip seljanke odlepile za Kristijanom Golubovićem!
Foto: Aleksandar Jovanović

Čiji će biti

(VIDEO) VOLE ŽESTOKE MOMKE: Vip seljanke odlepile za Kristijanom Golubovićem!

Stars -
Učesnice rijalitija go-go igračica Jelena Krunić i Jasmina Medenica otkačile su na najpoznatije osuđenika u Srbiji

Za Kristijanom Golubovićem, koji je, otkako je ušao na imanje u Listoviće, stekao veliku popularnost, otkačile su učesnice rijalitija go-go igračica Jelena Krunić i Jasmina Medenica, koja je otvoreno priznala da voli najpoznatije osuđenika u Srbiji.

Naime, Jelena je na poslednjoj žurki odlučila da zavede pola ukućana, a među njima i Kristijana Golubovića kojeg je uhvatila za međunožje, a i plesala mu u krilu. Kada ga je ugrizla za vrat Kristijan se pogubio i skočio na nju i Zoricu Marković simulirajući seks.

"Zamalo se nisam onesvestio kako me je uhvatila za testise. Ona nije normalna. Stavila mi je i ljute papričice u usta", rekao je Golubović, koji neprestano pominje svoju suprugu i dete i najverovatnije se boji da mu žena nešto ne zameri.

Za njegovu naklonost bori se i glumica Jasmina Medenica, koja ne krije osećanja prema Kikiju, kako mu tepaju na Farmi.

"Zaljubljena sam u Kikija. Sviđa mi se", rekla je Medenica, koja ga u stopu prati i služi ga, prinosi mu večeru, pomaže sve što treba i mazi ga, kada god uhvati Kristijana raspoloženog.

Ona je iskoristila priliku i da ga dobro ispipa kada se Kristijan napio. Odvela ga je u krevet, zadigla haljinu, skinula mu košulju i pantalone, obukla mu šorts. Međutim, nije ga skroz iskoristila, što ne znači da neće budući da je Farma tek počela.

Medenica se mnogo ne obazire na prozivke ostalih farmera, pa i samog Kristijana da nije normalna žena i da se ponaša kao dvanestogodišnjakinja.

Ono što je sigurno, Kristijanova žena Ivana Veljković neće oprostiti njegovu prevaru na Farmi i ako ju je izneverio, razvešće se.

"Ako me voli, što se nije sklonio od te Jelene nego je dozvolio da mu igra u krilu i da naskače na njega. Možda se napalio. Ne znam, moraće da objasni. Sam je dao povod svim tim ženama koje obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena", zaključila je Ivana.

(D.V.Z)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track