MEDENICA GORI OD LJUBOMORE: Šta će Kristijanu reći žena što mu u gaćama igraju pred nosem?!
Foto: Printskrin

Šta će mu reći žena

MEDENICA GORI OD LJUBOMORE: Šta će Kristijanu reći žena što mu u gaćama igraju pred nosem?!

Stars -
U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći, pričala je Jasmina

Jasmina Medenica, koja se do ušiju zaljubila u Kristijana Golubovića, ljubomorna je na klaberku Jelenu Krunić jer je na sve načine pokušala da zavede Golubovića tokom žurke, ali i na balerinu Jelenu Milošević, koja ga je zajahala.

"U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći? On stalno govori da je oženjen, a ovamo dopušta da se ovako ponašaju pred njim. Nemoj da ti neka žena u gaćama seda za vrat", žalila se Medenica Bojani Stamenov.

Podsetimo, Kristijan Golubović je oduševio žensku populaciju na imanju u Lisoviću. Za njegovu naklonost, iako je oženjen, bore se Jasmina, koja je priznala da je zaljubljena u najpoznatijeg srpskog osuđenika, i klaberka Jelena Krunić. Na žurki Jelena se toliko napila da je Kristijana uhvatila za međunožje, grizla ga i ujedala.

Jasmina je izgleda zaboravila i da se ona "valjala" sa Krstijanom i to na stolu. Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track