RAT U PAROVIMA Vesna: Ludača Miljana me jurila nožem po kući!
Foto: Cile, Facebook

Rivasova optužila Kulićevu

RAT U PAROVIMA Vesna: Ludača Miljana me jurila nožem po kući!

Stars -
Nišlijka tvrdi da je pevačica izmislila priču o incidentu s njom, zbog čega ju je u jednom trenutku pljunula

U kući „Parova“ situacija se ne stišava, pa je za vreme izbacivanja došlo do novog sukoba između Vesne Rivas i Miljane Kulić.Naime, dok su svi ukućani sedeli za stolom, Nišlijka je pričala s Erom Ojdanićem i Urošem Ćertićem kad im je konverzaciju prekinula pevačica, koja je do tada cvrkutala zbog „udaje“ za Zmaja. Kulićeva je bila besna jer joj je Rivasova upala u reč, pa ju je počupala, zbog čega se lažna nevesta požalila produkciji.- Alo, produkcija, jurila me je nožem, a sad mi mlati oko kose, ona je pijana i psihopata - vikala je Vesna.Vatrena Nišlijka joj nije ostala dužna, pa je uzvratila paljbu.- Idiote, zašto lažeš? Koga ćeš ti da zoveš psihopatom! - urlala je Miljana, koja se nije tu zaustavila, već je pljunula Vesnu.- Kako je nije sramota da kaže da sam je jurila nožem? Matora drtina, skot jedan, džukela matora, kad sam te jurila nožem, što lažeš - nizala je uvrede Kulićeva.- Onda kad si bila mrtva pijana, jurila si me jer nisam htela da ti dam upaljač - i dalje se držala svoje priče Vesna i optužila Jelenu Golubović da huška Miljanu protiv nje.

Miljana se u jednom trenutku toliko iznervirala da je zahtevala od Vesne da ustane i zakune se u sina da je istina to zbog čega je optužuje. Međutim, Rivasova je samo mirnim tonom rekla da neće da se kune i dodala da je Nišlijka uzela nož, pogledala u kameru i setila se da se sve snima, pa ga je ubrzo spustila na sto.- Kako lažeš, mi ovde i nemamo noževe - branila se i dalje Miljana, ali je Vesna odmah objasnila šta se desilo s kuhinjskim priborom:- Sklonili smo noževe od tebe, psihopato.Kulićeva joj je nakon ove rasprave zapretila da će joj narednih dana boravak u vili pretvoriti u pakao.

Kažnjene završile u izolaciji MILJANA ČUPALA SAŠKU KARANFizički obračuni u luksuznoj vili ne prestaju. Novi incident dogodio se kad je Saška bez pitanja uzela Miljanine naočare za sunce.Tokom emisije uživo došlo je do tuče između dve cimerke koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Sve je zakuvala Jelena Golubović, koja je sa Saškine glave skinula naočare, što je pevačicu izbacilo iz takta, pa je besno ustala i udarila Golubovićevu po glavi. Tada se umešala Kulićeva, koja je počela da čupa pevačicu. Produkcija je odmah reagovala i poslala Sašku i Miljanu u izolaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track