STANIJINA MAJKA OGORČENA: Moju ćerku je napao čopor ološa!

Nije joj lako

STANIJINA MAJKA OGORČENA: Moju ćerku je napao čopor ološa!

Stars -
Porodica poznate stalete je primetila kako Dobrojevićeva polao fizički tone, jer više ne može da podnese svađe sa učesnicama rijalitija

Majka Stanije Dobrojević smatra da njenoj ćerki nije ni malo lako na "Farmi", jer je konstantno na meti ološa. Starleta se našla u sukobu sa mnogim učesnicima, zbog čega polako fizički tone. Ona je i sama istakla da nema sa kim da priča, te tako često razgovara sama sa sobom.

"Ona uspeva da se izbori sa klaberkama, go-go igračicama i propalim pevačicama svojom kulturom i vaspitanjem", poručili su iz Stanijine porodice. Maja Nikolić je psihički šikanira, a klaberka Tamara Đurić naziva raznim imenima, što Stanija više ne može da podnese.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Gledamo "Farmu" i opet je čopor napao našu Staniju. Postavljamo pitanje da li je moguće da se u ljudima ponovo budi ljubomora, sujeta, primitivizam, malograđanština i izlazi na površinu opet sve ono najgore i to ničim izazvano. Stanijina porodica i ja veoma teško podnosimo sve te napade i uvrede, međutim ponosni smo i drago nam je što ona uspeva da se bori sa tim čoporom vaspitanjem, strpljenjem, iskrenim emocijama i čistog obraza", kaže za Stanijina najbolja drugarica Tamara, koja je otkrila da porodica Dobrojević u dogovoru sa njihovom ćerkom neće davati izjave medijima. Ona tvrdi da Stanijina mama više nema živaca da gleda svoju ćerku takvu i da često ume da joj kaže: "Jao, kako je napada ovaj ološ"."Stanija zna da se bori sa nedaćama, ne samo na "Farmi", ona se bori i sa predrasudama i sa raznim ološima i u spoljnom svetu. Stanija je kulturna, obrazovana devojka i drago nam je što uspeva svojom harizmom da drži i održi svoj nivo", rekla je njena drugarica za Blic.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track