SLAĐA ŠOKIRALA IZJAVOM: Drug je pokušao da me siluje!
Foto: Printscreen Provi

Detalji iz prošlosti

SLAĐA ŠOKIRALA IZJAVOM: Drug je pokušao da me siluje!

Stars -
Hrvatica je pred svima priznala kako je jedan drug pokušao nešto više sa njom

Slađana Petrušić, učesnica rijalitija "Parovi" je otkrila kako ceo život izbegava napadne muškarce i da je imala jednog prijatelja koji je izigrao njeno poverenje. Naime, Hrvaticu je jedan prijatelj pokušao da siluje, što ju je šokiralo jer ga je smatrala pravim drugarom.

"Imala sam prijatelja s kojim sam se družila, čak me je i branio od nekih muškaraca. Igrala sam fudbal s njima, tukla se s njima. Sa ženama retko. On je mene svuda vozio. Mene moji roditelji do 18 godine nisu puštali u disko i to svi znaju. A njega su poznavali pa su dozvoljavali da me prati", rekla je Slađa, a zatim je otkrila nešto mnogo zanimljivije. Jedne večeri, dok su se vraćali iz kluba, prema Slađinim rečima, njen drug pokušao je nešto više sa njom.

"Jednom smo se vraćali iz kluba i nije stao ispred moje kuće da me ostavi nego je produžio, skrenuo i pokušao nešto. Da, ali nije. Nije bio agresivan, već me je iznenadio. Sad mi je smešno, jer meni više niko ništa ne veruje. Na fejsu mi je njegov brat prijatelj, ali njega nisam prihvatila. On je bio frajer i sve žene su pizdile za njim. Jedan dečko mi je rekao da je bio zaljubljen u mene godinu, dve. Ali ja tako ne doživljavam muškarce, nisam ni primetila da mu se sviđam. Ajme meni", otvoreno je rekla Hrvatica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track