KRISTIJANU POKUŠALI DA UBIJU ŽENU I DETE: Ispovest Golubovićeve bivše tašte za Kurir!

Otkrila tajnu

KRISTIJANU POKUŠALI DA UBIJU ŽENU I DETE: Ispovest Golubovićeve bivše tašte za Kurir!

Stars -
Pripadnici suprotstavljene kriminalne grupe opkolili su njihovu kuću u Atini dok je on bio u zatvoru. Danijela i Lazar su jedva izvukli živu glavu, tvrdi Branislava Đukić

Nevenčanu suprugu i sina Kristijana Golubovića sredinom devedesetih godina u Atini umalo nisu ubili pripadnici suprotnih kriminalnih grupa.Momenat u kojem je grupa naoružanih mafijaša opkolila kuću u kojoj su bili Danijela i Lazar definitivno je presudio da ona ostavi Kristijana, priseća se za Kurir njena majka Branislava Đukić.Volela ga je- Moja ćerka je njega iskreno volela. Napustila ga je u trenutku kad je s malim detetom jedna izvukla živu glavu. Hteli su da je ubiju dok je živela u Grčkoj. Danijelu, moju majku Radmilu i Lazara opkolili su u kući kriminalci. Neki ljudi su želeli da se osvete Kristijanu, koji je u to vreme bio u zatvoru - otkriva Golubovićeva bivša tašta, koja više ni sama ne zna kako su njeni najmiliji tad uspeli da se spasu i pobegnu u Beograd.Danijela Đukić provela je u vezi s učesnikom „Farme“ više od 10 godina.- Pročitala sam u novinama da je Kristijan angažovao sve moguće lekare da joj pomognu kad je obolela. Nije ni znao da je u bolnici niti da je operisana. Nijednog trenutka nije bio pored nje. Kristijanu nisam ni javila da je umrla. Golubović je poslednji čovek koji je trebalo da se nađe na njenom ispraćaju - kroz suze priča neutešna majka.

Prošla golgotu zbog Golubovića... Branislava Đukić
Prošla golgotu zbog Golubovića... Branislava Đukić

Ne želi mu zloTakođe, ističe da je pogađaju priče da kao otac nije viđao njenog unuka.- Dok je mogla, Danijela je Lazara vodila kod njega u posetu, i dok su bili u Grčkoj i kad je prebačen u Beograd. Svaki vikend su provodili zajedno - naglašava Đukićeva.Branislava, i pored toga što je Kristijan uništio život njenoj ćerki, njemu želi sreću u novoj vezi.- Volela bih da se skrasi pored nove žene i da bude otac svom detetu. Htela bih da živi jedan drugačiji život. Ne želim mu zlo - zaključuje Branislava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track