ANDREA OPASNO ZAPRETILA: Bivšoj ženi ću odseći glavu!
Foto: Dragan Kadić

Razočarana

ANDREA OPASNO ZAPRETILA: Bivšoj ženi ću odseći glavu!

Stars -
Iako je u profilu pred ulazak u rijaliti rekla da i dalje voli nekadašnju suprugu, Andrea Jakimovski je veoma ljuta i depresivna jer joj je već četiri godine zabranjeno da viđa decu

Prvi izbačeni takmičar „Velikog brata“ koji se nekada zvao Stojan, a danas koristi ime Andrea Jakimovski, tvrdi da je bivša supruga Dijana pokušala da ga likvidira, a sada on njoj preti smrću!Andrea ne viđa decu četiri godine, a najteže joj je palo kad su joj zabranili da prisustvuje maloj maturi ćerke, koja sada ide u četvrti razred srednje škole.- Uskoro će biti maturant i ako mi opet ne dozvole da je vidim, javno obećavam da ću mojoj bivšoj ženi odseći glavu pred kamerama! - besno kaže Andrea, koja za Stars priča o pokušajima ubistva od strane bivše supruge.- Dijana i njen očuh Anđelko su čak angažovali plaćene ubice. Prvi pokušaj ubistva desio se 9. septembra 2012. oko devet uveče, kad me je napao narkoman. Uspeo sam da pobegnem, ali je moj prijatelj Albanac uboden u levu ruku. Kasnije sam saznao da su tom narkomanu platili da nas izbode nožem. Delo je okvalifikovano kao obična tuča, a napadač je kažnjen sa samo 300 evra. Svedoci nisu valjano saslušani - priseća se Andrea.Njeni problemi nastavili su se i naredne godine, a bivša partnerka umalo je nije pregazila automobilom.- Novi incident dogodio se u aprilu 2013. kad sam prelazila ulicu. Videla sam da velikom brzinom nailaze kola, za volanom je bila moja žena. Udarila su me, pao sam u nesvest i završio u bolnici. Sud je oslobodio ženu odgovornosti - kaže učesnica „Velikog brata“, koja je nekad bila muškarac Stojan.Kao žena je počeo da se oblači 2008. Tada je još bio u braku s Dijanom, koja je znala za te navike, pa je pozajmljivala i odeću od njega.- I kad je saznala da volim da se oblačim kao žena, imali smo seks dve godine. Do 2011. bili smo u braku, a onda je izmislila da sam nasilna i oduzeli su mi decu. Od mene želi da napravi ubicu, a ona je ta koja je pokušala da me ubije! - tvrdi Jakimovski.

OperacijeŽELIM VELIKE GRUDIAndrea o promeni pola ne razmišlja, ali bi volela da ima velike grudi.- Nemam novca da ugradim silikone, a da imam, stavila bih sise sedmicu. Hteo je jedan sponzor da mi plati da ugradim grudi, davao mi je čak 15.000 evra, ali nisam to prihvatila. Ne volim sponzore. Posle će da me drži za ruku i viče da mi je nešto završio.

Sumnjive su joj sestreMISLIM DA SU BARBARA I TINA PROSTITUTKEJakimovski je priznala za Kurir da se bavi najstarijim zanatom na svetu i da joj je tarifa 200 evra, ali smatra da među ukućankama „Velikog brata“ ima još devojaka s tom profesijom.- Šta misliš, čime se bave sestre Šegetin, Tina i Barbara? Provalio sam ih odmah jer njih poznaje moja prijateljica iz Tetova, takođe prostitutka, koja zna i Soraju. Kada sam to rekao Tini, ona mi je odgovorila: „Pričaćemo kad izađemo!“ Ne znam koja je njihova tarifa. Tina je rekla da ne zna da igra, a vidiš šta je radila s dupetom. Odakle Barbari silikoni od 2.000 evra, japanske obrve, usta i nos? Ja nemam love to da uradim - rekla je Andrea.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track