JELENINA BAKA: Neće mene Miljana sahranjivati!

Agonija se nastavlja

JELENINA BAKA: Neće mene Miljana sahranjivati!

Stars -
Gledam šta radite i ne mogu da verujem. Porodica je stub svega i ne smete je spominjati. Neće mene Miljana da sahranjuje, niti može

Posle svađe između Jelene Golubovi ć i Miljane Kulić, oko toga koliko je rediteljkina baka stara i koliko će još živeti, ova tema i dalje potresa rijaliti Parovi.

Održano je suđenje, tokom kojeg se sudilo Miljani Kulić za izjavu „baka može i sutra da umre, što se mene tiče“, a onda se u program opet uključila Jelenina baba.

"Ovde Jelenina baka. Kako ste? Ja sam nikako. Gledam šta radite i ne mogu da verujem. Porodica je stub svega i ne smete je spominjati. Neće mene Miljana da sahranjuje, niti može. Isto važi i za moju unuku, ona takođe ne sme da pominje ničiju porodicu.

"Rediteljka je počela da plače, a prišli su joj Era Ojdanić i Dijamond Kost, da je podrže.

"Recite vašoj unuki da neke stvari ne sme da radi. Na nju je u tom trenutku poletela Jelena Golubović, u nameri da je udari, ali je skočila Saška Karan i sprečila je.

Baka je sve iskritikovala, a Jelena Golubović je briznula u plač. Rediteljka je Nemanji Nikoliću objašnjavala da je njoj baka sve, jer ona nema ni muža, ni decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track