VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Aleksandar napustio kuću na Košutnjaku, Vesna i Mirjana nove stanarke
Foto: Veliki Brat

Rijaliti šou

VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Aleksandar napustio kuću na Košutnjaku, Vesna i Mirjana nove stanarke

Stars -
Crnogorac je imao najmanje glasova publike i morao je da napusti kuću Velikog brata

Kuću Velikog brata napustio je Aleksandar Ralević koji je znao da nije omiljen i da će napustiti kuću na Košutanjku. U kuću su ušle dve nove stanarke Vesna i Marija. Ove nedelje glad i novac podigli su napetost i zapalili odnose. Od večeras ukućani prvi put uživo nominuju jedni druge, najavili su voditelji Antonija Blaće i Skaj Vikler dok su i sami isprobavali šejkove na kojima su ukućani već nedelju dana konstatujući kako su ukusa ribe i kartona.

Tok emisije

23.25 - Ove nedelje za izbacivanje su nominovan Gibs i Mika, Goran i Anton.

22.47 - Novi zadatak Velikog brata je Savršena veza, a brat će sam odrediti parove, deliće i isti krevet, odlaziće na spavanje u isto vreme, piti ista pića, jesti istu hranu, a biće sve vreme trajanja zadatka će biti vezani. Parovi su : Darko i Tina, Ivona i Branislav, Ervin i Barbana, Luća i Zorica, Giba, Mika i Mirjana, Anton, Goran i Vesna. Parovi i trojke mogu da se druže i sa drugim ukućanima.

22.25 - Večeras nova pravila nominovanja. Ukućani će nominovati stanare, ali ne i za one koji su već nominovani.

Aleksandar je izbačen iz kuće Velikog brata. "Super se osećam. Bio sam siguran da ću napustiti kuću. Bilo je dosadno poslednjih dana. Nije neka ekipa", rekao je Aleksandar.

"Zorica me je najviše nervirala. Uvek me je nervirala. Onaa glumi veličinu, a nema opravdanosti", rekao Aleksandar i poručio da je Gogo najbolji, a Zorica dno. "Da sam duže ostao možda bi bilo nešto sa Barbarom", rekao je Crnogorac, komentarišući Barbarine suze.

Foto: Veliki brat
Foto: Veliki brat

"Gogo najjači si liku, Barbara super si, a Zoko dno dna si", poručio je Aleksandar ukućanima.

22.17 - Linije za glasanje su zatvorene.

Goranova verenica Lejla otkriva zašto je odlučio da da prihode u Dom za nezbrinutu decu i da je četiri puta imao priliku da bude otac sa svojom bivšom suprugom, ali da nažalost njihovoj nerođenoj deci srce nije kucalo, te da će pokušati da mu ostvari svoju najveću želju da postane roditelj.

22.00 - Nova ukućanka je Mirjana. "Nikada nisam učestvovala u nekom rijalitiju. Neću nikoga masirati, neka oni mene masiraju", rekla je pre ulaska u kuću Velikog brata.

21.35 - Ukućani su dobili novi zadatak, da se zamrznu kada čuju smeh Velikog brata. Antonija Blaće ulazi sa psihološkinjom Violetom kako bi procenile profile ukućana. Ovo im je prvi kontakt sa osobama iz spoljnog sveta i prilično mirno izdržavaju u zaleđenim pozama.Svi su dobri i lepi. Oni su grupa i imaju razvojne faze koje prolaze. Izlaze sad iz faze konflikta i ulaze u fazu mirovanja. Svaka grupa želi ono što nema ljubomoru, ljubav, antipatije, simpatije, moć, pripadnost i na osnovu toga stvaraju se klanovi. Zorica, Barbara i Tina su klan.Luća se pridružio Goranu i Aleksandar je uz njih. Taj neki konflikt između Zorice i Luče koji nije istinski nego je iz želje za dominacijom i liderstvom, nije suštinski.-Kako je Aleksandar završio u klanu?-On je ojačao. Goran oseća sigurnos uz njega i to je ok. Može da se desi svašta. Sada je nastupio period stabilizacije i neki odnosi koji su se činili nemogući, sada se stvaraju. Jer su prvi konflikti nastali na početku dok se nisu dobro poznavali.-Tina i Barbara su sebe predstavile kao fine mamine ćerke. Darko recimo nije deo nikakvog klana, taktičar je, individualac i mudar igrač. Anton je iskusni, pridruženi član muškog klana. Oprezan i iskusan čovek koji sa ovakvim ponašanjem može daleko da dogura. Ivona je dobro i lepo vaspitano, patriijarhalna mlada devojka, koja svoje vaspitanje plasira u kući. Ali da može da me čuje, možda bi bilo bolje da se opusti. Pod kontrolom je svog vaspitanja. U kontaktu sa Branislavom kompenzuje potrebu. Mika i Giba su sjajni momci, lepo vaspitani i kulturni, zaključila je Violeta.A onda je Veliki brat izbacio iz kuće Violetu i Antoniju.

21.25 - Kuća Velikog brata od pre nekoliko minuta ima od večeras novu stanarku Vesnu Bartolić.Vesna je pedikir koja ne radi, udata je i ima ćerku Maju. Voli da kuva, šeta u prirodi, pliva i čita dobre knjige. Sebe opisuje kao svestranu osobu a drugi tvrde je iskrena i izvrsna domaćica, a za najveće postignuće smatra porodicu, ćerku i unuku. Neostvarena joj je želja da otvori svoju konobu sa tradicionalnim starim jelima i poslasticama.

21. 15 - "Vidim kad se gladni čudno razmišljate, ali vam koji kg manje bolje stoji. Uz to ste i sređeni i podšišani", konstatovala je Antonija.

"Zorice zašto niste verovali da će Goran dati pare u dobrotvorne svrhe. Goranova verenica je odlučila gde će to dati. A kome ćete vi Zorice dati svojih 5.000 evra s obzirom na to da ste rekli, u slučaju da on da, da ćete dati duplo više", pitao je Skaj Zoricu.

Voditelji jedu picu i prave zazubice ukućanima i pozivaju ih da počnu da se pakuju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja