ŠEŠELJ ULAZI NA FARMU: Poneo sam pidžamu, nije red da spavam go!

EKSKLUZIVNO

ŠEŠELJ ULAZI NA FARMU: Poneo sam pidžamu, nije red da spavam go!

Stars -
U okviru paklene nedelje ulazi predsednik SRS, koji će preslišavati stanovnike imanja

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ulazi na imanje u Lisoviću. Kako Kurir saznaje, Šešelj će u rijaliti šou Farma ući u 18 sati.

U okviru paklene nedelje ulazi Vojislav Šešelj koji će preslišavati stanovnike imanja u Lisoviću. On ce provesti nekoliko sati na najpoznatijoj Farmi u regionu. Šešelj ekskluzivno za Kurir navodi da je spreman za rijaliti.

- Poneo sam pidžamu i presvlaku za nekoliko dana, ne znam koliko ću ostati. Nije red da ja u ovim godinama spavam go. Četkica mi ne treba, zube mogu da stavim u čašu - našalio se Šešelj.

Podsetimo, Vojislav Šešelj je haški optuženik i iz Sheveningena je pušten zbog teške bolesti, a protiv njega je pokrenut postupak zbog paljenja hrvatske zastave.

Predsednik SRS je dovođen u vezu sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, koja je čak isticala da je bila na korak do braka s njim. Kako je rekla, ona je bila prva žena koju je Šešelj upoznao sa majkom.

"Ja sam bila prva osoba koja je ušla u njegov stan i koja mu je upoznala majku. Naša veza je u jednom trenutku postala ozbiljna, pa se povelo i pitanje braka. Ali kako ja nikad nisam mogla da budem ničija senka, između braka i karijere izabrala sam karijeru", prisetila se Vendi.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track