SPEMILA JOJ SAČEKUŠU: Tamara namestila batine Zorici!
Foto: CILE, Stefan Jokić

Učesnica Farme sredila drugaricu iz rijalitija Parovi

SPEMILA JOJ SAČEKUŠU: Tamara namestila batine Zorici!

Stars -
Dukićevoj je nekoliko mladića nalupalo šamare, čime su joj poslali jasnu poruku da se mane Ðurićeve i njenih kombinacija sa žestokim momcima

Zoricu Dukić iz rijalitija „Parovi“ skupo je koštalo to što je svojoj bivšoj najboljoj drugarici sa „Farme“ Tamari Đurić preotela dečka.Naime, kako Kurir Stars saznaje, najbogatija starleta iz Lisovića pobednici prve sezone rijalitija „Parovi“ namestila je batine čim je saznala da se muva sa žestokim momkom (ime poznato redakciji) s kojim, kako tvrdi naš dobro obavešten izvor, godinama vara stalnog partnera, biznismena Dejana Palića, koji živi i radi u Rusiji, a koji je i finansira.- Tamara i Zorica bile su nerazdvojne drugarice. Ordinirale su zajedno po popularnim prestoničkim splavovima, na kojima su lumpovale do zore, a prošlog leta bile su glavna atrakcija u gradu. Uglavnom su sedele u centralnom separeu, uvek okružene žestokim momcima. Delile su garderobu i mračne tajne, a često su spavale jedna kod druge. Bilo im je sasvim normalno da se pred svima ljube u usta, samo da bi bile u centru pažnje. Toliko su se volele da su svima govorile da će se posestriti - priča naš sagovornik i nastavlja:- Međutim, njihovo drugarstvo, kako to obično biva, prekinuto je zbog ljubomore i muškarca u koga su se obe zaljubile. Tamara svog stalnog partnera Dejana Palića već dugo vara s jednim žestokim momkom, a viđaju se uvek kad je Palić u Rusiji, gde radi. Taj mladić je atraktivan i Zorica je bacila oko na njega. Počela je da flertuje s njim otvoreno, pa je i Tamara to primetila, zbog čega su se posvađale. Starleta joj je preko svojih prijatelja napravila sačekušu i poslala jasnu poruku da joj izdaju nikad neće oprostiti - tvrdi naš izvor.On kaže da je nekoliko mladića jedne večeri presrelo frizerku i nalupalo joj šamare. Incident se dogodio u blizini njenog doma.- Zorica je čačkala mečku, pa je dobila šta je tražila. Nekoliko mladića ju je išamaralo i upozorilo je da se drži podalje od Tamare i njenih kombinacija. Nakon ovog incidenta Zorica danima nije izlazila iz kuće, plakala je i proklinjala dane kad se družila sa Đurićevom. Posebno joj je bilo krivo što taj dečko nije stao u njenu zaštitu, nego je i dalje u vezi s Tamarom - završava naš izvor.

Navikla na batineZORICU PRETUKLI NA CECINOM KONCERTUPre dve godine Zorica Dukić je, zbog britkog jezika, brutalno pretučena ispred poznate diskoteke u Budvi.Kako Kurir Stars saznaje od njenih bliskih prijatelja, Zorica je u noćnom klubu bila na Cecinom koncertu, gde se odlično provela konzumirajući alkohol, koji je umalo nije koštao života. Prema rečima našeg izvora, ona je nakon pevačicinog nastupa ušla u sukob s nepoznatim Crnogorcima jer ih je nazvala klošarima. Oni su je prvo šutnuli i išamarali je, a potom su joj na usni ugasili cigaretu.- Dukićeva je proživela dramu na Crnogorskom primorju, bukvalno joj se letovanje pretvorilo u pakao. Tek što je bila stigla u Budvu sa drugaricama, otišla je na nastup Svetlane Cece Ražnatović da se nađe s društvom koje dugo nije videla. Tamo je popila mnogo alkohola, što ju je ošamutilo, pa je radila ono što joj treznoj nikad ne bi palo na pamet. Kad je krenula nazad u apartman, ispred diskoteke je stajalo nekoliko pijanih momaka naglas komentarišući njen izgled. Zorica im je u prolazu dobacila da su klošari i toliko ih uznemirila da su krenuli prema njoj i opkolili je. Prvo su je ispitivali odakle joj pravo da ih tako naziva, a onda ju je jedan od njih šutnuo nogom i udario joj nekoliko šamara, dok joj je drugi cigaretu ugasio na usni i napravio joj opekotine. Dukićeva se plačući vratila iz grada - rekao je naš izvor.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track