MUŽ SAŠKE KARAN TUŽI REDITELJKU: Jelena laže da Saška nije rodila moje dete!
Foto: Marina Lopičić

Presavio tabak

MUŽ SAŠKE KARAN TUŽI REDITELJKU: Jelena laže da Saška nije rodila moje dete!

Stars -
Aleksandar Gazivoda poručuje da će Golubovićevu ostaviti bez ičega zbog uvreda i kletvi na račun njegove supruge i ćerke Milje

Suprug Saške Karan Aleksandar Gazovoda pokrenuo je tužbu protiv Jelene Golubović zbog laži i kleveta pošto je u „Parovima“ izjavila da on nije otac njihove ćerke Milje.Nakon što je rediteljka u rijalitiju primoravala pevačicu da prizna ko je zapravo pravi tata Milje Gazivode, Saškin muž se veoma uznemirio.Traži dokaz- Gledao sam „Parove“ kad je Jelena pričala te nebuloze. Prvi put ćemo je tužiti, pa neka vidi kako će i šta će posle da radi. Oduzeću joj sve što ima zato što se tako bezobrazno ponaša i služi se lažima.Neka na sudu dokaže da Milja nije moja ćerka.Neću ja DNK analizom da dokazujem da li je ona moje dete! Jelena treba da nađe najbolji način na koji će sudiji dati do znanja da ja nisam biološki otac. Nikad nisam, niti ću sumnjati da mi je Milja ćerka. Zbog provokacija, igre, klevete i uvreda ona će dobiti ono što zaslužuje. Meni njen novac ne treba, ali svakako zaslužuje da je kaznim na taj način da ostane bez ičega - poručio je Gazivoda za Kurir.Uznemirena ćerkaPodsetimo, Saškina ćerka veoma je uznemirena celom situacijom sa Jelenom Golubović pa je nedavno završila na kardiologiji zbog srčanih problema. Njoj su lekari zabranili da prati rijaliti u kojem je njena majka.(Lj. S.)

MATORA JE PRAVA MAŠINA U KREVETUMatora je dala dokaz da nije lezbijka. Nju je u „Parovima“ posetio dečko Marko Zec iz Crne Gore.Matora je skočila od oduševljenja kad ga je videla, pa mu se bacila u zagrljaj. Inače, Marko je, pre nego što je posetio devojku u rijalitiju, za Star otkrio kakva je u seksu.- Super je lik. Mi smo se duže vreme muvali. Među nama se desio seks u ranu zoru na haubi. To je normalna stvar i mogu vam reći da je bilo baš dobro. Jedna je od boljih s kojima sam imao seks, tako da jedva čekam da se opet vidim s njom. Imao bih seks i pred kamerama ako njoj ne bi bilo neprijatno - poručio je Zec.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track