SAŠKA KARAN: Era je psihopata i biseksualac, a Jelena me je grebala na kvarno!
Foto: Cile

Nakon izbacivanja

SAŠKA KARAN: Era je psihopata i biseksualac, a Jelena me je grebala na kvarno!

Stars -
To je jedan psihopata koji za novac u stanju da proda i oca i majku, rekla je pevačica

Saška Karan koja je napustila Parove kaže da je Eru Ojdanića udarila jer se mnogo naljutila na njega pošto je javno ponižavao i vređao.

"Hteo je da me sroza. To je jedan psihopata koji za novac u stanju da proda i oca i majku. Znam da je biseksualac još kad smo bili u Nemačkoj, ali nisam to htela okolo da pričam. Da se razumemo, ja volim tu populaciju, i družim se sa tim gejevima. Ali ne mogu da razumem da neko ko ti je bio prijatelj hoće da iskoristi šou za lični marketing tako što nekog blati", tvrdi pevačica.

Kaže da se dok je boravila u rijalitiju veoma trudila da se ne folira i da nije želela da vara gledaoce kao što su se neki pretvarali.

Pretpostavka je da se ovaj komentar odnosi na Jelenu Golubović koja joj je neposredno pre izlaska rekla da je k**etina.

"Smešno je što kada sam ušla u Parove bila baš njen navijač. Znate šta radi kada je kamere ne snimaju? Provocira i grebe učesnike na kvarno da niko ne vidi. Onda kada ide prenos uživo pobegne, a vi ostanete zatečeni i iznervirani pred kamerama", kaže Saška.

Podsetimo, između nje i Jelene Golubović su neprekidno pljuštale uvrede nakon što je pevačica udarila rediteljku dok je stajala kod vrata i kada se opraštala od ostalih učesnika, piše Puls.

"Napolje ku**etino", rekla je Jelena Saški koja je udarila prilikom izlaska i Eru Ojdanića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track