RADA OTKRILA STARLETINU TAJNU: Evo šta se Stanija dogovorila sa Farmom
Foto: Printscreen

Letelo perje

RADA OTKRILA STARLETINU TAJNU: Evo šta se Stanija dogovorila sa Farmom

Stars -
Stanija je navežbala unapred tekst za rijaliti zato što je uzela pare unapred, dobacila je pevačica, što je starletu još više razbesnelo.

Pevačica Radmila Misić nije se mnogo isticala na Farmi niti se svađala, njen prvi okršaj na imanju desio se sa Stanijom Dobrojević.

"Sabotirate me i peckate mesec dana! Imam pravo da ustanem i kažem svoje mišljenje, vikala je Stanija."Nemaš pravo da kažeš da sam ja glupa! Pokazala si svoje vaspitanje ovde", odbrusila je Radmila.

Rasprava je kulminirala, pa su se tako dotakle i porodica.

"Nazvali ste me starletom i rekli kako nemam zanimanje, a vaša ćerka svira violinu", nastavila je Stanija.

"Moja ćerka je akademski građanin! Ona ne živi ovde i nema veze sa šljamom kao što si ti. Rekla si mi da sam glupa, a ja tebi rekla ništa slično", kazala je Radmila, ali ubrzo je prišao Lepi Mića i odvukao je od stola.

"Stanija je navežbala unapred tekst za rijaliti zato što je uzela pare unapred", dobacila je pevačica, što je starletu još više razbesnelo.

"Navežbala zato što sam akademski građanin, imam državni Ekonomski fakultet, sama u životu zarađujem, pomažem svojoj porodici, uzela pare unapred - pa šta? Vi mi tu mašete svojom ćerkom. Sram vas, bre, bilo, što me uopšte upoređujete sa njom!", uralala je Dobrojevićeva, a svađa se završila pošto je Radmila.

Kasnije u sobi Maja je komentarisala da nije trebalo uopšte da se upušta sa starletom u raspavu jer je njihov posao da spavaju okolo za pare.

"Da, starlete se boje nas pevačica", zaključila je Radmila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track