(FOTO) KRISTIJAN PERVERZNJAK: Evo šta voli da simulira na Farmi!

Ne može da se suzdrži

(FOTO) KRISTIJAN PERVERZNJAK: Evo šta voli da simulira na Farmi!

Stars -
Golubović je priznao Zorici Marković šta mu ne da mira

Ovonedeljni gazda imanja je bio Kristijan Golubović, a iza farmera je paklena nedelja. Žalili su se kako nemanju hrane, a njima se pridružilo i 5 novih učesnika. Svako po na osob je komentarisao Kristijanovo gazdinstvo, koje se uglavnom svima dopalo. Na kraju je na red došao i sam gazda, koji je istakao kako je očekivao da će farmeri više raditi, a priznao je i ko je uvek bio uz njega.

"Neko ko je uvek uz mene je Medenica. Jasmina mi titra jajca. Ja sam očekivao da me neko sam pita šta da radi, a to niko nije uradio sem Miloša. Svaka mu čast što se toga ne stidi. Bio je uz mene. Paklena nedelja je iza nas. Krao sam čokolade, vadio sve iz štekova, pomagao sam vam koliko sam mogao. Molio sam i kurtu i murtu", rekao je Golubović koji je dodao kako su mnogi izmislil da je spavao sa Stanijom.

"Ovo je sve gledala moja žena koja se verovatno nervirala zbog svega. Zato sam ja i mislio da okrenem drugi list i prekinem sve sa balerinom jer njena šašavost dođe do maksimuma i ispadne budala. Onda dođe do ljubomore između nekih žena i nastanu i svađe i sve ostalo", rekao je najveći zavodnik na imanju. Dok je gazda komentarisao svoju nedelju, Zorica ga je upitala gde to gleda dok im se obraća, a on je priznao šta mu odvlači pažnju.

"Pa u Stanijine s.se. Kada pričate sa Stanijom ne moguće je da joj ne gledate u s.se, kao i Tamari. Još uvek nisam provalio šta joj piše tamo", rekao žestoki momak misleći na tetovažu koja se nalazi iznad klaberkinih grudi.

Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track