OBEĆAO PEČENJE, PA GA POSTAVIO ZA GAZDU: Radašin preko mita dobio funkciju na Farmi
Foto: Printskrin

Jedva dočekao

OBEĆAO PEČENJE, PA GA POSTAVIO ZA GAZDU: Radašin preko mita dobio funkciju na Farmi

Stars -
Za gazdu ću postaviti osobu koja mi je obećala pečeno prase kad izađemo, napisao je Danijel u pismu

Pevač Danijel Mitrović je u ponedeljak uveče izbačen sa Farme.

"Dragi farmeri, žao mi je što nisam imao više vremena da vas bolje upoznam. Hvala vam za svaki lep gest, podršku, zagrljaj... Za gazdu ću postaviti osobu koja mi je obećala pečeno prase kad izađemo. Nadam se da ćete se ludo zabaviti i da će vam nedelja biti dobra i zanimljiva", napisao je Danijel i za gazdu postavio Radašina.

"Budite veseli i pozitivni, pa pijemo radžu kad izađemo. Ljubi vas vaš eks farmer Danijel Džastin Biber", završio je Kristijan čitanje pisma i predao štafetu Radašinu.

Radašin je odmah seo za sto i postavio Ivanu Šašić pored sebe. Svi farmeri su burno reagovali. "Ti si moj zamenik", rekao je. "Kakvi pi-arovi, ništa ja to ne znam".

"Sve što neko ne može da uradi, ja ću da radim. Svi ovde imamo ista zaduženja. Svima je namenjeno da budemo gazde. Ja nisam ministar, možemo da pijemo rakiju zajedno. Daj mu vlast, pa da vidiš šta je čast", objasnio je Radašin.

On je Zoricu postavio za čuvara ostave. Naredio je da niko ne sme da ulazi u ostavu osim pevačice. Odmah je podelio zaduženja na imanju, i ko će za šta na Farmi biti zadužen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track