DRAMA NA FARMI: Ivan Gavrilović pokušao da se ubije!
Foto: Printscreen Farma

Predozirao se

DRAMA NA FARMI: Ivan Gavrilović pokušao da se ubije!

Stars -
Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni farmeri i organizatori nisu znali šta da rade

Ivan Gavrilović je jednog jutra zloupotrebio terapiju i pokušao da popije celu tablu lekova u nameri da sebi oduzme život, ali su ga organizatori sprečili.Naime, svakog jutra, takmičari rijalitija Farma od organizatora dobijaju lekove koje im je lekar propisao. Nekolicina farmera koja prima svoju terapiju odlazi u prostoriju predviđenu za uzimanje lekova, nakon čega se vraća svakodnevnim obavezama na imanju. Međutim, jednog jutra, Gavrilović je vidno indisponiran oteo organizatorki celu kutiju lekova i zaključao se u prostoriju."Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni farmeri i organizatori nisu znali šta da rade. Organizatorka kojoj je oteo kutiju iz ruke je zaplakala od stresa i molila Gavrilovića da se smiri grcajući u suzama. Farmeri su bili šokirani neočekivanom situacijom i molili su ga da se smiri, međutim, Ivan je urlao iz sveg glasa. Nakon desetak minuta agonije kroz koju su svi prošli, organizatori su nabavili duplikat ključa i otključali Gavrilovića, koji se malo smirio i vratio kutiju lekova za smirenje - rekao je izvor blizak produkciji za Alo.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

O tome koliko lekovi utiču na njega govore i stalne prozivke farmera, koji su primetili da pevač ima očiti problem sa nervima. Kristijan Golubović je u više navrata rekao: „Alo, ti, što si nakljukan lekovima, smiri se. Trebalo je veću dozu jutros da ti daju“, na šta se Ivan do sada nije obazirao.Podsećanja radi, farmeri su u više navrata pričali o tome kako piju lekove. Tako je Tamara Đurić otkrila da Jelena Krunić svakodnevno prima terapiju, dok je Maja Nikolić zloupotrebila sredstvo za potenciju i ubacila ga u piće Jelene Milošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track