BRAT MILE NIKAD ČUO ZA ALIJA: Zorica Marković od porodice krije dečka i dugove!
Foto: Printskrin Yt

Svako vodi svoj život

BRAT MILE NIKAD ČUO ZA ALIJA: Zorica Marković od porodice krije dečka i dugove!

Stars -
Nikom nikada ne poverava privatne stvari. Imamo dovoljno godina da svako o svojim stvarima razmišlja samostalno, rekao je pevačicin brat

Zorica Marković, koja se nalazi u rijaliti šou Farma, poznata je po svojoj plahovitoj naravi i britkom jeziku, a na imanje je jedno vreme zajedno bila sa di-džejem Alijem Kingom, ali njen brat Mile nikada nije čuo za njega. Mile nikada nije ni upoznat sa dugovima o kojima je pričala i na imanju.

"Nikom nikada ne poverava privatne stvari. Imamo dovoljno godina da svako o svojim stvarima razmišlja samostalno. I stvarno ne znam ništa o njenim dugovima", rekao je brat Mile za Puls, a nije znao ni ko je Ali King.

"Verujte, prvi put čujem. Kada smo se poslednji put čuli ništa mi nije rekla, mada mi o takvim stvarima mi i ne pričamo. Ali ako tu nečega ima, to je njen lični izbor, ne bih da ja tu nešto utičem. Me znam ni ko je to. Nikada s njim nije bila kod mene i supruge. Mnogi bosanski pevači su bili kod nas, ali s tim Alijem Kingom nije nikada. Ali i ako ima nešto s njim, to je njen slobodan izbor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track