PROTESNO PISMO FARMI: Sprečimo nemile događaje, izvadite i spasite jadnog psa sa imanja
Foto: Printscreen

Pomozimo

PROTESNO PISMO FARMI: Sprečimo nemile događaje, izvadite i spasite jadnog psa sa imanja

Stars -
Udruženje za životinje smatra da Doni ne prija okruženje na imanju i da je vreme da ga izvade i pomognu mu

Tijana Đuričić je pre nekoliko dana uselila na imanje u Lisovićima, i to u društvu svog psa Done.Već prvu noć su se mnogi učesnici bunili jer ne žele da životinja slobodno šeta po njihovoj kući. Naravno, Tijana nije obraćala pažnju na njih ali očigledno ni produkcija.

Međutim, koliko je tom psu udobno u takvom okruženju? Kristijan ga je prevrnuo sa sve krevetom tokom jedne rasprave sa njegovom gazdaricom, Lepi Mića ga je udario vratima a onda i nogom... Zbog svega toga, udruženje za životinje je reagovalo otvorenim pismom na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

Svoje reči uputili su direktno televiziji Pink a dobili su podršku sa svih strana.

Njihovo pismo vam prenosimo u celosti:

"Oglašavamo se povodom uvođenja psa u rijaliti šou ''Farma'' koji se emituje na televiziji Pink jer želimo ovim putem da uložimo protest i neslaganje povodom toga. Naime, namera nam je da ukažemo da takvo okruženje i konstantna buka i česta gužva oko psa mogu veoma loše uticati na stanje i ponašanje te životinje. Takođe, želimo da ukažemo da svađe i rasprave u kojima učestvuje vlasnik prenose uznemirenost na psa, te da se i tu javlja mogućnost neželjene reakcije kod ionako već zbunjene i uznemirene životinje.

Veoma je uznemirujuće i ponašanje određenih učesnika rijalitija koji neprekidno iskazuju nezadovoljstvo zbog prisustva psa, pa čak i fizički nepovoljni kontakti prema psu i zbog toga smatramo da bi moglo doći do nemilih scena i događaja. Da bi se sve ovo sprečilo i prestalo uznemiravanje životinje zahtevamo da se pas, u najkraćem mogućem roku, skloni u neki adekvatniji prostor i okruženje."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track