OTKRIVAJU SE: Vlada i Tamara se posvađali zbog Ane Marije
Foto: Pritnskrin

Šta li će još priznati

OTKRIVAJU SE: Vlada i Tamara se posvađali zbog Ane Marije

Stars -
Tvrdili su da su prijatelji iz spoljašnjeg sveta, a polako se razotkrivaju i ostali sočni detalji

Vlada Stanojević i Tamara Đurić su vrlo bliski prijatelji od samog ulaska u rijaliti "Farma", a polako odaju i svoje tajne iz privatnih života.

Voditelj je pre neki dan priznao da su on i Tamara pre nekoliko godina bili u vezi, a danas su se posvađali zbog Vladine bivše, Ane Marije Žujović.

Stanojević je svoju prijateljicu nazvao licemerom a ona se za sve poverila Zorici i Aci.

"Meni ne treba ovde momak, meni treba prijatelj. I mi možemo da budemo prijatelji ako on to želi. Imam svakakve prijatelje, 90 odsto njih su gej, ali to njegovo ponašanje da mi "gura" reči u usta ne mogu da prihvatim. Meni se ne dopada njegov karakter. Nikada nisam rekla ništa protiv njega, čak i kada nije bio u pravu. I nije u redu da me pred svima naziva licemerom", ispričala je ona a onda se u sve umešao i Vlada.

"OK Tamara, prečuo sam to da si rekla! Pogrešno sam shvatio."

Đurićeva nije mogla da prestane, nije dovoljno što je Vlada rekao da je pogrešio, pa je nastavila da se žali:

"Pitala sam te jesi li se jesi li ljut što sam se ljubila s Milošem, ti si rekao "nisi se ljubila, radila si to i to", ok. Na to sam ti rekla da se nisam ljutila na tebe kad si počeo da se zabavljaš s onom budalom i godinu dana se nisi javljao prijateljima. Kada si me pitao kojim prijateljima, rekla sam meni. I na to si mi rekao "ti si me upoznala sa tim devojkama, njima ne moram da se javljam". Odgovorila sam ti: "OK, ni ja ne moram ovu ženu sad da pominjem". I kako si ti ukapirao da ja govorim o nekoj petoj ženi kada si već pričao o tvojoj bivšoj devojci?"

"OK, mislila si na moju bivšu, ja sam u glavi nešto pomešao", opet je dodao Stanojević i tu se završila rasprava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track