MEDENICA SKOVALA TAJNI PLAN PRE FARME: Kristijan je mafija i bolje j.be!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijatelj otkrio celu istinu o Jasmini

MEDENICA SKOVALA TAJNI PLAN PRE FARME: Kristijan je mafija i bolje j.be!

Stars -
Pevačica je maštala o seksu s Golubovićem i procenila da će ga zavesti seksi vešom i haljinicama, pa je sve to kupila pred ulazak u rijaliti

Glumica i pevačica Jasmina Medenica, koja se u „Farmi“ ne odvaja od Kristijana Golubovića i priča da je zaljubljena u njega, zapravo je sve to isplanirala pre ulaska u rijaliti! Prema rečima njenog prijatelja Gorana Doljančevića, Jasmina je, čim je saznala da i žestoki momak ulazi u šou TV Pink, skovala plan kako da ga zavede i tako bude u centru pažnje i povrati staru slavu, iz vremena filmova o Sekuli u kojima je glumila.- Mesec dana pred ulazak u „Farmu“ ona je saznala da će Kristijan biti jedan od učesnika i bukvalno je poludela! Počela je da mi šalje poruke kako se loži na njega, da joj se sviđa što ima velika leđa i rekla mi da će na sve načine gledati da ga osvoji. Maštala je o seksu s njim - priča Doljančević, koji je pevačici i preko svojih veza pomogao da je pozovu u rijaliti i tvrdi da mu je rekla da ima plan.- Procenila je da će Kristijana da zavede seksi vešom, haljinicama i suknjicama, sve je to ponela u Lisović. Ona je ceo život čekala da bude s njim bliska. Kod Kristijana joj se sviđa što je on veoma čist, jer to nju loži. Zamišljala je njihov seks, posle kog ne bi mogla da se sastavi tri dana! Ona u njemu vidi neku ludu strast, on je njena opsesija - tvrdi Jasminin prijatelj, pokazujući njene poruke koje mu je slala još u avgustu, mesec dana pred početak „Farme“, a u kojima opisuje svoja osećanja prema Kristijanu. „Kristijan je sladak“, „Zato (ga) i volim, normalni momci su dosadni“ i „Ako pogrešim krevet, pa odem kod K.“ samo su neke od Jasmininih razmišljanja pred rijaliti, a da je maštala o seksu s Golubovićem, vidi se i iz poruke: „Imati seks s TAKVIM ČOVEKOM, to je nešto!“

Medeničin prijatelj smatra da bi ovo vreme u „Farmi“ za nju bilo izgubljeno da Golubović nije tamo.- To s njim će ostati fantazija, jer nju zadovoljava i to da ga pipa, mazi i da mu bude sluškinja. Ona je besnela kad joj neko kaže da je zvezda osamdesetih, poludi kad joj neko spomene godine, a Kristijanu dozvoljava da je zove „bako“ - kaže Doljančević i dodaje da ga je Jasmina kumila i molila da je ubaci u „Farmu“.

Zvala ga je po nekoliko puta dnevno, a kad je konačno potpisala ugovor, sve se promenilo.- Kad su novine i portali počeli da pišu o njoj, kao da joj je nešto udarilo u glavu. Promenila se. Čim je sletela na aerodrom, počela je da izvoljeva. Tražila je da joj obezbede šminkere, garderobu, profesionalne fotografe i, ako se ti uslovi ne ispune, nije htela da se slika. Glumila je zvezdu. Onda je nestala i do ulaska mi se više nije javila - razočarano priča Medeničin možda već bivši prijatelj, koji se nada objašnjenju kad ona napusti rijaliti.

Očajnička želja da bude zvezdaAMIDŽIĆA JE SMARALA PORUKAMAPrijatelj Jasmine Medenice kaže da je ona uradila sve kako bi se na velika vrata vratila na srpsku estradu i u medije. I ranije je pokušavala, ali joj to nije polazilo za rukom. Kad je saznala da će ponovo početi „Farma“, postala je opsesivna.- Samo je Ognjenu Amidžiću slala pet hiljada poruka dnevno! Smatra da je upravo ona ta koja fali našoj javnoj sceni. Njoj nijedna pevačica nije dovoljno dobra, a sebe smatra opasnom ribom - kaže Goran i podseća na neke situacije odranije kojima je Medenica htela da skrene pažnju na sebe.- Jednom je u „Grandovu“ emisiju došla u trikou. Gledali su je kao da je pala s Marsa jer je to bio dnevni program. Tako gola je posle sa mnom šetala gradom i svi su se okretali za njom. Njoj je to imponovalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track