KAKAV ŽENSKAROŠ, ERA VOLI DEČAKE: Uhvatio Brendona za muškost!
Foto: Printskin

KAKAV ŽENSKAROŠ, ERA VOLI DEČAKE: Uhvatio Brendona za muškost!

Stars -
Poznato je da on voli dečake. Era Ojdanić je sve vreme išao za Brednonom, a u jednom trenutku ga je uhvatio za međunožje

Sad se čini da je sve ono što je Era Ojdanić u rijalitiju „Parovi“ pričao o ljubavi sa Saškom, bilo farsa, jer, pevač ne prestaje da ide za Branislavom Radonjićem Brendonom i pokazuje mu emocije.

"Era je konačno izašao iz ormana", vikao je Miki Đuričić.

Vesna Rivas je odmah skočila da podrži ovu priču.

"Znala sam ja da Era izmišlja sve ono za Sašku. On se krio iza priče o ženama. Poznato je da on voli dečake. Era Ojdanić je sve vreme išao za Brednonom, a u jednom trenutku ga je uhvatio za međunožje, posle čega je mladić počeo da viće i traži da produkcija kazni pevača", vikala je Rivasova.

"Ovo je fizički kontakt, povredio me je, uhvatio me je za testise. Boli me i molim prosukciju da ga kazni. On je matora drtina koja se gubi ovde", bio je besan Brendon.

Ubrzo je krenula opšta priča o ljubavi između Ere Ojdanića i Brendona, koju je pevač potencirao i sve vreme se smejao, a Brednon očajnički negirao:

"Ljudi, da li ste vi normalni? Šta pričate? Ovo je matora drtina, koja želi kadar preko mene. Prestanite da lupetate, bre!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track