BEBISITERKA: Deda Šaban čuva Snežaninu unuku
Foto: Stefan Jokić

Pevačica svoju mezimicu Teodoru povela u studio na Košutnjaku

BEBISITERKA: Deda Šaban čuva Snežaninu unuku

Stars -
I Teodori je bilo drago što vidi deda Šabana, pa mu je sela u krilo i pričala s njim. Zanimali su je tasteri, a Šaulić joj je sve strpljivo objašnjavao

Šaban Šaulić je iskusni deda, a kako izgleda u toj ulozi pokazao je na snimanju emisije „Zvezde Granda“, kada je pričuvao unuku Snežane Ðurišić.

Pevačica je svoju mezimicu Teodoru povela u studio na Košutnjaku. Devojčici je bilo zabavno da posmatra takmičare dok pevaju i svima je aplaudirala. Šaban, koji ćerku Ðurišićkinog sina poznaje otkako se rodila, oduševio se što je vidi, pa je pauzu u snimanju iskoristio da se poigra s njom.

I Teodori je bilo drago što vidi deda Šabana, pa mu je sela u krilo i pričala s njim. Zanimali su je tasteri, a Šaulić joj je sve strpljivo objašnjavao. U jednom trenutku joj je i zapevao. I ostali članovi žirija su prišli da pozdrave devojčicu, a Jelena Karleuša joj je pokazivala svoju kapu s ušima. Kada je snimanje trebalo da počne, Snežana je došla po unuku i odvela je kod tate, koji je sve vreme bio s njom u studiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track