BALERINA PRSLA: Skakala po stolu, pominjala Nenada Čanka, pretila smrću!
Foto: Printskrin

Pred nervnim slomom

BALERINA PRSLA: Skakala po stolu, pominjala Nenada Čanka, pretila smrću!

Stars -
Moram da sazovem sastanak za bitange, šljamove... Šta žderete sad, vikala je Jelena

Jelena Milošević napravila je pravi performans na Farmi, kada je vikala, vređala i pretila Staniji i Kristijanu.

Balerina se ljutila na Kristijana zbog njegovog maženja sa Stanijom. Osetila se prevarenom i iskorišćenom."Sedam nedelja ćutiš. Oboje ćutite sve vreme da ona zna sve o svima. Ja ti opraštam sve vreme. Neću da se ponašam više kao majmun. Neka ti ona, ionako izgleda kao majmun. To ti je pad, od mene ka njoj", rekla je Jelena i krenula da saziva sastanak, sve vreme urlajući.

"Hajmo sad svi, Stanija, Onanija, sad svi sastanak, da vas vidim! Nemojte da se folirate svi više. Moram da sazovem sastanak za bitange, šljamove... Šta žderete sad", pitala je farmere koji su je samo pogledali.

Nije prestajala sa prozivkama i uvredama.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Seljačino, lupi joj prstenjak. Sram te bilo. Zapamtiće dan kad se rodila i ti i ona. To što si radio sinoć i što si radiš već 7 nedelja... Što radiš sa trojkom.. Ja te puštam. Sinoć me praviš budalom pred celim auditorijumom. Ima da sedite sad svi ovde. Ovde se lupaju prstenjaci", vikala je Balerina svima.

"Svi ste se preigrali ovde. Sinoć kada smo pre ili za vreme igre ležali na krevetu, ja sam radila vežbe, a on je preletao iz kreveta u krevet. Neću više da vas vidim, ni tebe ni nju. Neću više da me upotrebljavaš. Zašto je sinoć se čulo "aaaaa" sa Stanijom. Povela se neka priča, pošto je Stanija, ustvari Onanija ili raspala ku.va, ne znam šta je", pričala je nepovezano.

Foto printskrin
Foto printskrin

Vi niste ni za prstenjak, vi ste šljamovi. Igrajte se sa šarenim, klanovima... Stanija je počela priča kako sam ja bila sa mafijašima, i pre dve nedelje je rekla isto. Ja hoću da se Nenad Čanak pojavi ovde", odjenom je povikala i sve bacila u rebus.

Stanija je rekla da je Balerina juče u kameru izjavila da je sa Nenadom Čankom zbog para. "Nemoj da lažeš. Ko si ti da znaš ko šta radi", vikala je Jelena Milošević.

Golubović je rekao da on uživa u performansu.

"Vama nije mesto ovde", vikala je Jelena dok je Kristijan pokušao da je zagrli. "Marš bre džukelo jedna. Dobiću triper zbog tebe", odgurnula je Golubovića.

"Jajca će joj ovde ostati, crevca u Barajevu, a glava ko zna gde. Neće čitava odavde izaći", pretila je Balerina Staniji dok ju je ova gledala ispod naočara.

"Ni pomije nisu za nju. Kristijan je mene zloupotrebio", vikala je Jelena a Maja se pitala zašto je iskoristio. "Je l' spavao sa tobom? Ne razumem zašto ti kidišeš", pitala se pevačica.

"Znaš ti šta ja znam?! O svima vama! Pa, kad počnem da pričam. Igra tek počinje", najavila je.

Foto printskrin
Foto printskrin

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja