(FOTO) OSAM GODINA NAKON SMRTI: Evo šta danas radi Tošetova bivša devojka!
Foto: Dragan Kadic

Pomen Proeskom

(FOTO) OSAM GODINA NAKON SMRTI: Evo šta danas radi Tošetova bivša devojka!

Stars -
Njegovu tadašnju devojku, rukometašicu Andrijanu Budimir, veoma je potresao gubitak voljene osobe i dugo joj je trebalo da oporavi

Na današnji dan pre osam godina, u saobraćajnoj nesreći u blizini Nove Gradiške u Hrvatskoj, život je izgubio Todor Toše Proeski, jedan od najpopularnijih pevača sa prostora bivše Jugoslavije. Njegovi roditelji Dominik i Nikola Proeski, članovi porodice, prijatelji i fanovi, kao i svake godine, posetili su njegov grob u Kruševu, gde je održan pomen.

Njegovu tadašnju devojku, rukometašicu Andrijanu Budimir, veoma je potresao gubitak voljene osobe i dugo joj je trebalo da oporavi. Nakon dužeg perioda, Andrijana je nastavila dalje, a pre dve godine se udala za ugostitelja iz Skoplja sa kojim ima sina.

Foto Printscreen Facebook
Foto Printscreen Facebook

Smrt popularnog pevača je duboko pogodila i njegovu menadžerku, koja se nakon Tošetove pogibije povukla sa estrade. Ona danas uzgaja lavandu, a kako kaže ne prođe ni dan a da ne pomsili na Proeskog.

"Ne prođe dan a da ne pomislim na njega. Provodili smo puno vremena zajedno na putovanjima, koncertima... Vreme još uvek nije zalečilo rane", rekla je Ljiljana Petrović, menadžerka pokojnog Tošeta Proeskog, koji je pre osam godina poginuo 16. oktobra u 6.20 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Nove Gradiške.

Foto Prinscreen Facebook
Foto Prinscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track