DRŽI SVE U NEIZVESNOSTI: Soraja ulazi u kuću Velikog brata?
Foto: Printscreen

Pojačanje

DRŽI SVE U NEIZVESNOSTI: Soraja ulazi u kuću Velikog brata?

Stars -
Starleta ja imala priliku da 2 puta učestvuje u ovom rijalitiju, te je tako kompetentna da komentariše ponašanja pojedinaca

Kao što je bilo najavljeno, Soraja Vučelić se pojavila u Velikom bratu, ali u ulozi gosta. Inače, u rijalitiju učestvuju njene drugarice, sestre Barbara i Tina Šegetin, a poznata starleta je komentarisala njihovo ponašanje, kao i Ervina Mujakovića. Ona je primetila da su je ukućani često komentarisali.

"Ja sam uvek bežala od stvaranja klanova, ja to ne volim. Mislim da su se žene urotile protiv Ervina", rekla je Soraja. Ona se osvrnula na svađu između Brabare i Stefani kada je Mujakovićeva komentarisala kako se Barbara provlači zahavljući Soraji.

"Ja sam uvek objektivna i mislim da je Stefani bila u pravu nekoliko puta", rekla je Vučelićeva. Ona se potom obratila ukućanima koji su se oduševili kada su videli staraletu. Tina je počela da viče kako joj Soraja strašno nedostaje.

"Stefani jako si slatka", rekla je ona i zamolila je da ne napušta kuću. Potom je pozdravila svoje drugarice, sestre Šegetin, kao i Vasićeve, njene favorite. Soraja je pozdravila ukućane i rekla da postoji mogićnost da i ona uđe u rijaliti.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track