KRISTINA GOLUBOVIĆ: Kad se udala, Ivana je znala da Kristijan nije profesor književnosti!
Foto: Printskrin, Dragan Kadić

Sestra učesnika Farme o porodici

KRISTINA GOLUBOVIĆ: Kad se udala, Ivana je znala da Kristijan nije profesor književnosti!

Stars -
Ja se s njom slažem, i ja sam žena i kako bih se osećala da sam na njenom mestu. Da se ne lažemo. Kristijan je moj brat, volim ga najviše na svetu, ali i on treba malo da razmisli, kaže sestra

Kristina Golubović, rođena sestra jednog od glavnih favorita u rijalitiju „Farma“, Kristijana, kaže da je zadovoljna kako se njen brat predstavio. Kako je otkrila, nije sa snajkom u kontaktu, ali se saoseća s njom i nada se da će Ivana sve ovo prihvatiti kao veliku igru jer je znala za koga se udaje.

"Dobro se on predstavio, zadovoljna sam u principu, ali isto tako se brinem kada plane. Počeo je da preteruje, on trpi, trpi, a onda pukne baš onako žestoko. Treba da koriguje ponašanje. Mada, izolacija je to ipak, svako ima neki svoj karakter, ne mogu ni da kažem da je baš lako kontrolisati se. On je ušao kao čovek, ne kao kriminalac, i ko gleda, vidi koliko on radi i brine o kolektivu. On je takav, tako smo i on i ja vaspitani da moramo da radimo, da budemo perfekcionisti", rekla je Kristina.

Na pitanje da li se čula s Kristijanovom ženom i kako ona gleda akcije koje on ima sa drugim ženama, njegova sestra kaže da veruje da joj nije lako.

Kristijan i Ivana, Foto: Kurir
Kristijan i Ivana, Foto: Kurir

"Čitala sam da je izjavila da joj je teško zbog svega i da će se razvesti. Ja se s njom slažem, i ja sam žena i kako bih se osećala da sam na njenom mestu. Da se ne lažemo. Kristijan je moj brat, volim ga najviše na svetu, ali i on treba malo da razmisli. Iskreno, nadam se da Ivana neće pasti pod uticaj i da će se sve rešiti. Imaju predivnu ćerkicu i vole se, tako da verujem da će ovo ostaviti iza sebe. S druge strane, znala je za koga se udaje! Za Kristijana Golubovića, znala je da on nije profesor književnosti", iskrena je Golubovićeva, koja nam kaže da sa ženom svog brata nije u kontaktu, ali da o njoj misli sve pozitivno.

"Ivana je divna žena i majka. Mi nismo u kontaktu, ne čujemo se. Ona brine o bebi, pa se i ne čujemo. Snajka je mirna, tiha, nije iz ovog sveta, zato joj je još teže da podnese sve ovo", nastavila je Kristina. Kako kaže, pored brata, navija i za Staniju.

"Svi pljuju Staniju, ona je meni super. Vaspitana je, nije opsovala do sada nijednom. Slatka mi je baš i zgodna i fina. Da li ona glumi ili ne, nije bitno, čovek je. Dok za Tamaru ne znam šta da kaže, ona govori o sebi. Kao i Maja Nikolić, nju bolje da ne komentarišem. Balerina mi je iznenađenje. Ne želim da uvredim njenu bolesnu majku, ali ona je nervni bolesnik", završava Kristina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track