(VIDEO) TAMARA SRPSKI KORLEONE: Evo šta će moji da urade Kristijanu za 500 evra!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Derviša

Ne boji se Golubovića

(VIDEO) TAMARA SRPSKI KORLEONE: Evo šta će moji da urade Kristijanu za 500 evra!

Stars -
Ti ćeš napolju da pošalješ na njege ljude, razotkrio je voditelj Vlado Stanojević

Tamara Đurić od početka Farme nije u dobrim odnostima s Kristijanom Golubovićem i sprema osvetu kada izađu sa Farme jer je prevrnuo sto na nju i pljunuo je.

Starleta je pričala sa Vladom Stanojevićem kojem je zamerila što je išao kod Kristijana da ga nagovara da joj se izvini i zakopaju ratne sekire. Đurićeva ne želi ni da čuje za to, pa je poručila da jedva čeka da izađu napolje i da ga njeni drugovi j.bu za 500 evra.

"Ti si njemu dao privilegiju da se on meni izvini. Napalje ćemo da pričamo, pričaćemo fer-plej, oči u oči. On će meni reći: Moji tebe j.bu za 500 evra, a ja ću njemu: Moji tebe j.bu za 500 evra. Mislim da će moji drugari da ga j.ebu za 500 evra. Ovde on mene može da prebije i neću da on meni naprave facijalis, jer dok dođe obezbeđenje može da me unakazi. A napolju dok dođu moji drugari koji su za njega izmislili sve. Ja Kristijana ne mrzim, ja bih njega gotivila da se nije desilo ovo. Mi smo se dogovorili da se vidimo napolju. Naša svađa se završila, ovako: Ok ti si ovde jači, ali videćeš kada izađaš. Nisam ja kriminalac, nećemo da se koljemo", rekla je Tamara. "Ja sam njemu učinio privilegiju da se on tebi izvini? Ja sma kreten, bre. Ti ćeš napolju da pošalješ na njege ljude. Znam koga on zna, znam koga ti znaš. Gde ti živiš", rekao je Vlada.

"Što si išao kod Kristijana?", zamerila je starleta voditelju.

KRISTIJAN OPAKO NASRNUO NA TAMARU !!! (BEZ... by FARMERHUNTER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja