(FOTO) FARMERI ODABRALI: Evo ko je najgori, a ko najbolji na imanju!
Foto: Printscreen

Složili se

(FOTO) FARMERI ODABRALI: Evo ko je najgori, a ko najbolji na imanju!

Stars -
Većina je svoj glas za najboljeg dala Alenu, jer ga smatraju izuzetnovrednim

Farmeri su dobili novi zadatak od Zaduge: da proglase naboljeg i najgoreg učesnika naimanju. Većina farmera je svoj glas za najboljeg dala Alenu, jer ga smatraju izuzetn ovrednim. Većina se složila da je Jasmina Medenica nagori farmer, jer je sve slagalakada je rekla da je pošteđena i da ne može da čisiti wc. Ona je slagala kako je dobilapismo od Zaduge u kojem piše da ima doređenu dijagnozu i poštedu.Svi su joj zamerili na tome i glasili za nju kao za najgoru.

"Meni je to bio jedan od najtežeih dana. I fizički i psihički mi je bilo teško. Dobili smo kasno pismo, ja sam uzela taj papir i bacila ga u đubre. Ja sam mislila da treba samo da ostavim lavor i onda su svi krenuli protiv mene. Ja sam onda u afektu krenula protiv svih. Nisam htela nikoga da slažem. To se desilo, svima dođe žuta minuta, ja se kajem", rekla je Medenica.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Jasmina je ponela veliki broj glasova, a sustigao ju je Lepi Mića. Jasmina je na kraju imala dva glasa više od Miće, te je tako ona proglašena za najgoreg farmera. Za najboljeg je izglasan Alen. Jasmina je bila besna, i kaa više nije znala šta da kaže, poručila je balerini da nema šanse kod Kristijana.

"Dok kod pušiš, one te neće poljubiti", rekla je ona, nakon čega su svi počeli da se smeju.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track