NOVI STARS SAZNAJE: Stanija i Kristijan prave bebu na Farmi

Starleta pokušava da zatrudni s Golubovićem

NOVI STARS SAZNAJE: Stanija i Kristijan prave bebu na Farmi

Stars -
Nakon njene izjave da želi Goluboviću da rodi sina, Dobrojevićeva i žestoki momak sve češće jedno drugom ulaze u krevet, gde se maze i ljube i svakim danom su sve prisniji

tanija Dobrojević u poslednje vreme ni sekunde se ne odvaja od svog zaštitnika na Farmi Kristijana Golubovića, koga je poželela za oca svog deteta, a ni on nije ravnodušan, pa sve češće „naskače“ na starletu.Sve je počelo još od hotelske sobe, kad je nekadašnji žestok momak dobio zadatak od zadruge da otme Staniju s njenog venčanja s Radetom Lazićem. Oni su tada celu noć proveli sami u apartmanu, gde su prvo razgovarali, a potom su se grlili i mazili. S obzirom na to da je on tada imao aferu s Jelenom Milošević Balerinom, Dobrojevićeva ga je preotela od nje i ščepala samo za sebe, ali Jelena je i dalje u igri. Onda je jednog jutra, u prisustvu Maje Nikolić, Stanija rekla Kristijanu da bi volela da joj napravi sina, posle čega je navalila na njega.- Kristijane, da mi ti napraviš sina! - poručila mu je, na šta se on nadovezao da su mu mu.a kao bokal i da nije siguran da li će moći.Nakon toga, njihov odnos se definitivno promenio nabolje. Golubović se zbližio sa starletom, a ona sve više trčkara oko njega. Čak su se u nekoliko navrata i poljubili, a počeli su i krevet da dele. Pokrivaju se jorganom pa se ne vidi šta sve rade, ali po njihovim uzdisajima i smehu očigledno je da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Kristijan je tokom vikenda čak skinuo gaće i simulirao seks sa Stanijom.Intimno druženje dvoje farmera počelo je nakon što je Golubović naslutio da ga je supruga Ivana Veljković ostavila, pa se poverio baš Dobrojevićevoj, a ona ga je tešila i bukvalno se nije odvajala od njega.

Golubović, inače, ima dvoje dece. Sina Lazara dobio je u vanbračnoj zajednici s Danijelom, koja je 2009. preminula od raka, dok mu je ćerku Veru rodila sadašnja supruga Ivana. On je spreman i za treće dete, koje, izgleda, Stanija očajnički želi da mu rodi.

Kristijanova ženaDOSTA MI JE SVEGA!Kristijanova supruga Ivana nije želela da komentariše odnos svoga supruga i Stanije Dobrojević.- Na tu temu rekla sam sve što sam imala. Neću da ih komentarišem, ne dajem više nikakve izjave. Dosta mi je svega!

Reakcije

Nela Bijanić: Beba je deo njihove igre- Oni su za mene sjajni igrači za ovakvu vrstu rijalitija. I to za dete verovatno je deo njihove igre. Imam utisak da se oni međusobno gotive i da bi napolju među njima možda bilo nešto više.Anabela Atijas: Stanija nema prostora od Balerine- Balerina se mota oko Kristijana i navaljuje na njega, pa Stanija nema prostora od nje. On se dobro igra sa obe jer mu je dosadno. Zeza se na svoj način. A to za dete - mislim da se šale.Tijana Ðuričić: Neka im je sa srećom- Jasno je svima da se Stanija nabacuje Kristijanu, nisam samo ja to primetila. Mene oni uopšte ne interesuju, to je njihova stvar. Neka im je sa srećom šta god da odluče.Milica Šmizla: Kristijanu ne smeta što ga Stanija zavodi- Možda je na početku ličilo da je to deo Stanijine taktike i da idu zajedno do pobede. Međutim, čini mi se da se zaista zaljubila. Očigledno je da ga zavodi, a da njemu to nimalo ne smeta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track