ZADRUGA KAZNILA SUZANU: Milićeva žena direktno nominovana!
Foto: Printscreen

Pevač pobeseno

ZADRUGA KAZNILA SUZANU: Milićeva žena direktno nominovana!

Stars -
Do daljnjeng ću boraviti u gazdinoj kući po ceni da budem izbačena sa Farme, to je moj stav, rekla je ona

Milić Vukašinović je poludeo tokom biranja sluga, kada mu je Ognjen rekao da njegova supruga Suzana ne može da spava sa njim u gazdinskoj kući. Muzičar nije krio svoj bes, a spreman je i da snosi sankcije zbog svoje odluke. On smatra da je njegovoj ženi mesto kraj njega, kao i da oni treba da spavaju u istom krevetu. On je dobio pismo u kojem je glasilo da je Suzana diretkno nominovana jer je prekršila pravilo "Farme" kada je spavala u gazdinoj kući.

"Do daljnjeng ću boraviti u gazdinoj kući po ceni da budem izbačena sa "Farme". To je moj stav", rekla je Suzana, a Milić je dodao da je on taj koji je naterao svoju ženu da uđe u rijaliti.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

"Suzana ako izađe, i ja ću izaći", poručio je on Zadruzi. Lepi Mića je dodao kako je to pravilo i da Zadrugu ne zanima šta oni imaju da kažu.

"Ja sam bio izbačen i znam kako to ide. Ja vas podržavam. Nije nikakva tragedija, znam stavove, ovo je igra. Poslušaj me, ovo ti kažem kao brat", rekao je pevač i dodao da su novčane kazne ogromne ako ne ispoštuju ugovor.

"Ovde se kola lome na Suzani. Nas su čekali da se lome na nama", rekao je Milić i dodao da je spreman da snosi sve posledice.

"Mi sad idemo u svoju gazdinsku kuću, a kola se ne mogu lomiti samo na Suzani, nego na nama dvoma", bio je jasan Vukašinović.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track